Care sunt cele mai importante servicii funerare ce va sunt oferite de catre o firma specializata?

0
63
loading...

Intrucat decesul unei persoane apropiate reprezinta un moment mai mult sau mai putin asteptat, provocat sau nu de afectiuni medicale cronice servere, ori de accidente nedorite, informatiile utile organizarii unei inmormantari reprezinta o necesitate.

In aceste conditii, respectand normele etice ce se impun, o firma specializata in oferirea de servicii funerare non-stop are in vizor, in primul rand, oferirea de consultant gratuita premergatoare incheierii contractului de colaborare. Consultanta se adreseaza tuturor persoanelor care nu doresc sa fie surprinse nepregatite si coplesite de emotiile unui eveniment care nu poate fi anticipat si care isi propun ca organizarea inhumarii sa decurga fara cusur.

Seriozitate, responsabilitatea maxima si accesibilitatea la servicii funerare complete

Tracul organizarii rapide a slujbei de inmormantare pune, cu certitudine, destula presiune pe rudele celui decedat, care nu pot prelua, intotdeauna, intreaga responsabilitate a obtinerii documentelor de deces si a logisticii necesarea conducerii defunctului pe ultimul drum. Astfel, familia deleaga atributiile premergatoare unei agentii de pompe funebre, care are menirea de a furniza gama de servicii funerare in concordanta cu doleantele clientului.

Beneficiind de o echipa completa de specialisti apropiati si sensibili la problemele si tristetea ce pune stapanire pe rudele celui trecut la cele vesnice, agentiile funerare vine in ajutor, non-stop, pentru a oferi clipe de ragaz si reculegere intr-o perioada dificila a vietii.

Ce include un pachet economic si de lux de servicii funerare complete?

In urma incheierii contractului de colaborare cu o agentie de pompe funebre, agentii specializati incep demersurile necesare in vederea obtinerii certificatului constatator de deces, precum si a celorlalte acte necesare inhumarii.

Certificatul de deces se elibereaza in urma constatarii mortii, operatiunea care se poate face cu sprijinul unui medic legist, aflat la dispozitia permamenta a companiei, ori de catre medicul de familie. Astfel, persoana decedata este minutios examinata, pentru a se inlatura orice suspiciuni cu privire la existent unei morti violente.

Citeste si:  Profesoară de engleză păcălită să se masturbeze şi să dea imaginile unui urmărit general. Provocarea finală: sex oral pe stradă cu un necunoscut

Obtinerea tuturor actelor necesare organizarii inmormantarii este strict legata de declararea decesului, in cel mult 3 zile de la data survenirii acestuia. La intocmirea dosarului, se va avea in vedere prezenta certificatului constatator de deces, actul de identitate al decedatului si certificatul sau de nastere, cat si dovada eliberata de Parchet, pentru decesele provocate de accodente, violent sau sinucideri.

Transportul, toaletarea si imbalsamarea decedatului

Transportul funerare presupune deplasarea sicriului si a cortegiului pe tot parcursul ceremoniei de inhumare, de la domiciliu, spital, azil, pana la biserica si de acolo la cimitir. Parcul auto are in componenta o serie de masini omologate si autorizate, respectand normele legislatiilor in vigoare.

Intregul cortegiu este transportat cu microbuze dotate modern, pentru a fi dus confortabil la destinatie si in deplina siguranta.

Operatiunea de toaletare se poate efectua, atat la domiciliul clientului, cat si la sediul agentiei funerare. Toaletarea este realizata de catre persoane calificate si consta, dupa caz, in spalarea, imbracare si cosmetizarea defunctului. Ulterior, acesta este imbracat cu articole de vestimentatie procurare de catre familie, ori furnizate de catre agenti.

Imbalsamarea este un procedeu medical ce are ca scop conservarea cadavrului si evitarea descompunerii accelerate a acestuira, ca urma a actiunii factorilor externi. Imbalsamarea este realizeaza de catre personal calificat, in prezenta medicului constator al decesului. In urma procedurii, medicul legist elibereaza certificatul de imbalsamare, document obligatoriu pentru insotirea sicriului si depunerea defunctului la capela sau biserica.

Aranjamente florare dupa gustul familiei

Avand o simbolistica aparte, florile nu trebuie sa lipseasca de la acest trist eveniment. Aranjamentele florale reprezinta maniera prin care familia si apropiatii decedatului aduc ii aduc acestuia un ultim omagiu, exprimandu-si regretul si consolarea rudelor greu incercate.

Citeste si:  Denisa Manelista a murit.

Pentru a ilustra mai bine ceea ce simtim in acele clipe, aranjamentele florale vor fi create intr-un mod deosebit, adecvat evenimentului. In mod traditional, aranjamentele florale sunt create, preponderant, din jerbere si coroane de flori, insa clientii pot opta pentru o combinative originala, naturala si ingenioasa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here