Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis

0
66
Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park,
loading...

Potrivit surselor, Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis in locuinta sa din Palos Verdes Estates, in apropiere de Los Angeles. Chester Bennington s-a sinucis prin spanzurare, corpul sau fiind descoperit fara viata in aceasta dimineata, in jurul orei locale 9.

Chester Bennington a vorbit in numeroase interviuri despre dependenta sa de alcool si droguri si a declarat ca s-a gandit de mai multe ori sa se sinucida deoarece fusese abuzat in copilarie de un barbat mai in varsta.

Politia locala nu a facut declaratii exacte despre ce a gasit la locuinta cantaretului.

Chester Bennington avea 41 de ani, era casatorit cu Talinda Bennington, cu care are un fiu, Tyler si doua fiice gemene, Lilly si Lila. Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, mai are trei alti copii din relatii anterioare.

Coincidenta sau nu, Chester era foarte bun prieten cu Chris Cornell, fostul solist al trupei Soundgarden si Audioslave, care s-a sinucis tot prin spanzurare in luna mai si care chiar azi ar fi implinit 53 de ani.

Chester s-a nascut in 1976 in Phoenix si la finalul anilor ’90, s-a mutat in California unde a participat la o auditie pentru trupa ce urma se se numeasca Linkin Park. In 2000, grupul a lansat albumul de debut, Hybrid Theory, ce continea piese precum „One Step Closer” si „Crawling,” pentru aceasta din urma castigand si un Premiul Grammy pentru Best Hard Rock Performance.

Succesul international al trupei Linkin Park a venit in anii 2000, datorita pieselor devenite hituri: „In the End” si „Numb.”

Linkin Park urma sa inceapa un nou turneu peste o saptamana si chiar azi a lansat un nou videoclip, „Talking To Myself”.

Citeste si:  Anna Wintour, surprinsa dansand de Salma Hayek

Foto: Instagram

Citeste si:

Chris Cornell s-a sinucis la varsta de 52 de ani

Daca ti-a placut acest articol,urmareste ELLE.ro pe FACEBOOK

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here