Noul J’adore L’Or, Essence de Parfum, de la Dior

0
69
loading...

O creatie de calitate superioara, la care s-au folosit cele mai frumoase materii prime, J’adore L’Or reflecta rafinamentul Dior Couture. Matasurile pretioase si broderiile manuale reflecta ingredientele selectate cu cea mai mare grija. Design-ul si crearea acestui parfum seamana cu o constructie perfecta a unei rochii Haute Couture.

Inspirat de J’adore, Francois Demachy a creat J’adore L’Or Essence de Parfum in concordanta cu acest metal pretios: de la selectarea materiilor prime la compozitia, textura si culoarea esentei.

Noul parfum, extrem de concentrat, este un Essence de Parfum, in sensul a tot ce poate fi esential. Asa cum cele mai frumoase materiale au fost folosite din plin pentru Dior Couture inca de la prima colectie new Look, (cei 80 metri de material pentru fusta Bar Suit au ramas legendari!), tot asa, sunt acum folosite cele mai frumoase materiale pentru J’adore L’Or. Datorita concentratiei sale exceptionale, textura unica a parfumului creeaza o senzatie de satin si catifelata pe piele.

Cele mai pretioase materii prime isi gasesc armonia in J’adore L’Or. Intotdeauna in cautarea celor mai nobile ingrediente, Francois Demachy, expertul care asigura calitatea parfumurilor Dior, a ales Rose de Mai Absolute (Centifolia) si o iasomie absoluta (Grandiflorum), ambele culese din recoltele lanurilor din Grasse.

Buchetul floral, cu aromele trandafirului de mai si a iasomiei din Grasse, este inmiresmat de notele orientale pentru a adauga opulenta parfumului.

Caracterul dulceag si fin al boabelor Tonka si senzualitatea plina de tandrete a vaniliei absolute din Tahiti infloresc in notele de baza. Acorduri de Patchouli, picaturi de Labdanum si notele de ambra confera o senzatie orientala parfumului, asigurand o “concentratie mai groasa”, dupa cum explica Francois Demachy. Un J’Adore rafinat, imbogatit si mai pretios, infuzat de o autenticitate minunata.

Citeste si:  Jourdan Dunn, noua ambasadoare Maybelline NY

Daca ti-a placut acest articol,urmareste ELLE.ro pe FACEBOOK

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here