Latest Post

O TRAGEDIE (de fapt, a doua!) atrage masuri de anvergura! Verificari si interventii suplimentare pe drumurile care tranziteaza zone montane Sectorul 2 participa la “Programul privind CASAREA AUTOVEHICULELOR UZATE”La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona de Vest a municipiului, au oprit pentru control un autoturism care circula din direcția Sălii Sporturilor Olimpia către strada Căliman.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean american, în vârstă de 32 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere internațional. Ca atare, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

Foto: Arhiva

Articolul Cetatean american, depistat fara permis de conducere international la Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.Source link