Latest Post

SUPER-FOTO: Ice Age impodobeste Platoul Bucegi O TRAGEDIE (de fapt, a doua!) atrage masuri de anvergura! Verificari si interventii suplimentare pe drumurile care tranziteaza zone montane


Profesioniștii din domeniul HoReCa au remarcat faptul că, de la an la an, clienții devin tot mai pretențioși în ceea ce privește calitatea serviciilor și a produselor de care au parte. Atunci când vine vorba despre produse alimentare, doresc ca acestea să le fie servite rapid, să aibă un gust impecabil și să arate bine.

Managerii și administratorii care își propun să îndeplinească aceste cerințe trebuie să investească în echipamente HoReCa de ultimă generație, Printre ele, extrem de utile se dovedesc grillurile de contact.

echipamente horeca

Un contact grill este un dispozitiv robust, confecționat din oțel inoxidabil. Pentru asigurarea unui transfer ideal de căldură, plăcile sunt realizate din fontă. În funcție de model, suprafața acestor echipamente HoReCa este striată sau netedă, cu una sau două zone de gătire. Termostatul este reglabil până la o temperatură de 300 de grade Celsius, iar placa superioară se ajustează la diferite înălțimi, pentru a reduce timpul de gătire și a dubla performanța.

Modelul SpeeDelight de la Electrolux Professional

Produsul combină trei tehnologii diferite de gătit: contact, radiații infraroșii și microunde. Rezultatul este un preparat perfect, încălzit până la miez. Placa de contact este manuală, nervurată și reglabilă de sus.

Grillul este livrat cu port USB și conexiune Wi-Fi pentru a optimiza fluxurile de lucru, care permit interacțiunea din apropiere sau de la distanță: temperaturi, numărătoare inversă, eventuale avertismente referitoare la funcționare.

La acest tip de echipamente HoReCA există mai mulți parametri programabili, după cum urmează: temperatura plăcii superioare, temperatura plăcii inferioare, durata totală a fiecărui ciclu, precum și durata și distribuția microundelor în fiecare ciclu.

Cele trei tehnologii de care dispune acest echipament, care este de departe printre cele mai performante din gama sa, asigură consecvență în ceea ce privește produsul finit, dar îl fac și sensibil mai rapid decât un grill standard (30-60 secunde față de 3-4 minute). Mai mult decât atât, aparatul este foarte versatil (sandwich-uri, panini, wrap-uri, pizza, prăjituri, quesadilla etc.), foarte ușor de utilizat (ecran tactil cu pictograme pentru fiecare preparat) și are un consum de energie electrică redus (cât un bec electric standard, în modul stand-by). Nu în ultimul rând, grill-ul asigură monitorizarea ciclurilor de operare și este ideal pentru locații cu vad, care vând minimum 50-100 de porții în regim takeaway pe zi.

Sunt incluse următoarele accesorii: perie, spatulă, răzuitor și lichid degresant. Greutatea netă este de 45,5 kilograme, lungimea de 370 de milimetri, lățimea de 686 de milimetri, iar înălțimea de 484 de milimetri.

Grill de contact cu plăci netede canelate din fontă

Printre cele mai apreciate echipamente HoReCa se numără și acest gril de contact de banc, cu plăci canelate din fontă, tratate special pentru a se realiza o curățare cât mai ușoară.

Placa inferioară are dimensiunile de 338 pe 220 de milimetri. Produsul este dotat cu un mâner rezistent la temperaturi ridicate și cu un întrerupător cu control termostatic, pentru reglarea temperaturii, care poate să atingă valori de până la 300 de grade Celsius. În pachet este inclusă și o tavă de colectare a grăsimii, care ușurează mult munca desfășurată în bucătărie.

Oferit de firma germană Virtus Group GmbH, echipamentul are o greutate netă de 19 kilograme și următoarele dimensiuni: lungimea de 410 milimetri, lățimea de 395 de milimetri și înălțimea de 210 milimetri. Prin urmare, nu ocupă mult spațiu, astfel că poate fi integrat ușor într-o bucătărie profesională, alături de alte echipamente HoReCa.

Oferindu-le clienților ceea ce își doresc, prin investiții inteligente, veți garanta succesul propriei afaceri!

Articolul Echipamentele HoReCa de tip grill de contact ridică productivitatea la nivel de obligație! (P) a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.Source link