Inspirata initiativa pe Hipodromul Ploieşti : Premiul „In Memoriam Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a”, duminica

[ad_1]

Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, 25 septembrie, începând cu ora 10:00, o reuniune hipică extrem de atractivă, în al cărei program se regăsesc cinci curse de trap şi trei de galop!

Bucurați-vă de un spectacol sportiv de neuitat!

Luați în seamă: Organizatorii le-au pregătit spectatorilor numeroase surprize, inclusiv oportunitatea de a participa la un concurs foto, iar celor mici le oferă  minunatul prilej de a se plimba gratuit cu calul Mokka!

Concret, duminică dimineaţă, începând cu ora 10.00, Hipodromul Ploieşti va fi gazda unei extrem de interesante reuniuni hipice, în cadrul căreia se vor desfăşura opt curse, dintre care cinci de trap şi trei de galop. Organizat de CSM Ploieşti în parteneriat cu Jockey Club Român şi firma Oltina, evenimentul propune o serie de întreceri atractive în cadrul cărora vom vedea evoluând nu mai puţin de 53 de cai.

Cele două curse importante de galop ce vor avea loc cu sprijinul partenerilor de la Jockey Club Român sunt programate la orele 10.30 şi 11.40, prima fiind dedicată memoriei Majestăţii Sale, Regina Elisabeta a II-a (cunoscută și apreciată pe tot mapamondul fiind dragostea Reginei pentru cai și pentru animale, în general), iar cea de-a doua, în onoarea Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea al Marii Britanii. De altfel, de-a lungul timpului, a existat o legătură foarte strânsă între cursele de cai și monarhii britanici, legătură menținută până în ziua de astăzi.

foto2: Facebook / The Royal Family

Articolul Inspirata initiativa pe Hipodromul Ploieşti : Premiul „In Memoriam Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a”, duminica a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

stirihot.ro

Learn More →