Un pas catre… modernizarea Cartierului Mitica Apostol. E vorba de o expropriere

[ad_1]

Primarul Municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici a aprobat, astăzi, demararea Procedurii de expropriere a imobilului-teren proprietate privată, situat pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes local “Realizare microstație de epurare Cartier Mitică Apostol, Municipiul Ploiești, Jud. Prahova”.

Astfel, se expropriază imobilul T44 A638/10, în suprafață de 1.000 mp, situat in Municipiul Ploiești, județul Prahova, aflat pe coridorul de expropriere menționat la articolul 1 din Hotărârea Consiliului Local nr. 340/29.07.2022 privind aprobarea declanșării Procedurii de expropriere a imobilului-teren proprietate privată, situat pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes local “Realizare microstație de epurare Cartier Mitică Apostol, Municipiul Ploiești, Jud. Prahova”.

Imobilul-teren ce se expropriază poate fi identificat în Anexa nr. 1 și Anexa nr. 2 din Hotărârea Consiliului Local nr. 340 /29.07.2022, act normativ ce poate fi consultat la adresa web:

http://www.ploiesti.ro/…/000_denumire_hotarari_29_iulie

Administrația ploieșteană precizează că, proiectul privind realizarea microstației de epurare în cartierul Mitică Apostol este o prioritate a executivului ploieștean, reprezentanții municipalității derulând, în ultimul an, un dialog deschis cu cetățenii acestui cartier, în vederea soluționării problemei canalizării din zonă.

Realizarea unui sistem de deversare a apelor reziduale în canalul Buda – Casa Sitelor, prin racord în zona viitoarei stații de epurare, va asigura curățarea apelor uzate din cartierul Mitică Apostol, conform legislației în vigoare

Totodată, trebuie știut că, în acest an, sunt alocate fonduri din bugetul local pentru Studiul de fezabilitate în vederea realizării obiectivului de investiții microstație de epurare în cartier Mitică Apostol. Studiul de fezabilitate nu putea fi realizat înaintea procedurilor de expropriere.

Articolul Un pas catre… modernizarea Cartierului Mitica Apostol. E vorba de o expropriere a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

stirihot.ro

Learn More →