Primaria capitalei va achizitiona o noua aplicatie informatica si o platforma hardware performanta

[ad_1]

Vești de la Primaarul general al capitalei, Nicușor Dan: „Am primit acordul Consiliului General al Municipiului București pentru semnarea contractului de finanțare nerambursabilă prin care vom achiziționa o nouă aplicație informatică și o platformă hardware performantă de îmbunătățire a managementului administrației locale.

Concret, am obținut aproximativ 4 milioane de lei de la Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA), pentru implementarea proiectului „Management performant și administrație modernă pentru cetățenii Municipiului București”.

Această sumă va fi împărțită între Primăria Municipiului București și Administrația Fondului Imobiliar, iar fiecare dintre cele două instituții va beneficia de aproximativ 2 milioane de lei pentru a achiziționa sisteme informatice inovative.

Demersul vizează simplificarea procedurilor administrative atât în cadrul Direcției Managementul Resurselor Umane din Primăria Municipiului București, cât și în cadrul Administrației Fondului Imobiliar,  prin implementarea unei platforme integrate pentru a oferi cetățenilor servicii publice electronice de informare și servicii digitale”.

Trebuie spus că proiectul va fi cofinanțat cu 2% din valoarea investiției, sumă care va fi alocată proporțional din bugetul local al Primăriei Municipiului București și, respectiv, din bugetul Administrației Fondului Imobiliar.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020 – Cererea de proiecte CP18/2022 „Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP”.

Articolul Primaria capitalei va achizitiona o noua aplicatie informatica si o platforma hardware performanta apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

stirihot.ro

Learn More →