Un individ inarmat cu un cutit a patruns AZI in Colegiul SPIRU HARET din Ploiesti! va mai aduceti aminte de profesoara injunghiata tot aici, in fata cancelariei?

[ad_1]

INCIDENT GRAV, cu… REPETIȚIE, la Colegiul „Spiru Haret” din Ploiești!

Un individ înarmat a pătruns vineri dimineață în colegiul “Spiru Haret” din Ploiești. Bărbatul ar fi intrat în unitatea școlară înarmat cu… un cuțit și a mers la ora unei profesoare!

Se pare că de această dată (și ne exprimăm așapentră că, așa cum sigur vă amintiți, un incident similar s-a petrecut aici  în urmă nu cu mulți ani, cînd un fost elev a intrat tot așa și a înjunghiat o profesoară chiar în fața cancelariei!!!) nu este vorba despre vreun elev (sau fost elev) al colegiului.

La fața locului au ajuns de urgență echipaje ale poliției și jandarmilor.

Din fericire, se pare că persoana în cauză a fost depistată și imobilizată la timp, astfel încât nu a apucat să facă vreo victimă.

Bărbatul a fost deja dus la Poliție unde dă declarații.

Articolul Un individ inarmat cu un cutit a patruns AZI in Colegiul SPIRU HARET din Ploiesti! va mai aduceti aminte de profesoara injunghiata tot aici, in fata cancelariei? a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

stirihot.ro

Learn More →