Avem nevoie de cultura! Tabara de CREATIE LITERARA „Ion Statan” editia a II-a isi deschide portile joi

[ad_1]

CREȘTE O TRADIȚIE și-i bine!… Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti și Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România, organizează, în perioada 06-09 octombrie 2022, TABĂRA DE CREAȚIE LITERARǍ „ION STRATAN” PLOIEȘTI, PRAHOVA, EDIȚIA A II-A.

Deschiderea oficială a Taberei va avea loc în data de 6 octombrie 2022, la ora 17.00, la Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga” Ploiești.

 Evenimentul vizează cu prioritate actul cultural în domeniul literaturii, fiind conceput, așa cum neîncredințează organizatorii, ca un schimb cultural între artişti din diferite zone ale ţării, având un pronunţat caracter de lucru. Cu atât mai mult, așadar, avem a ne bucura și a înțelege că AVEM NEVOIE DE CULTURĂ, AVEM NEVOIE DE VERS, DE CUVÂNT, DE CREAȚIE!

La această manifestare culturală vor participa poeţi, membri ai Uniunii Scriitorilor din România, după cum urmează:

1. Nicoleta Popa (Pitești)

2. Cosmin Andrei Tudor (București)

3. Ioan Es. Pop (București)

4. Mihai Firică (Craiova)

5. Marcel Tolcea (Timișoara)

Invitați: Camelia Iuliana Radu, Maria Dobrescu.

Articolul Avem nevoie de cultura! Tabara de CREATIE LITERARA „Ion Statan” editia a II-a isi deschide portile joi a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

stirihot.ro

Learn More →