La Oradea, e… ASA! La Ploiesti, la… Hipodrom, oare cum va fi?!!?

[ad_1]

Feeric…e puțin spus! V-ați aștepta, oare să vorbim despre Târgul de Crăciun din Sibiu? NU! Sau… desprecum va fi cel din Brașov? NU! Vă oferim doar câteva fotografii care vă vor cuceri și cîeva infiormații despre Târgul de Crăciun de la Oradea… (vorb-aceea, de la… „marginea” (doar în sens geografic!) țării!).

Armonie, simț estetic, inspirație, poveste, culoare…

Priviți, citiți! Apoi vă veți întreba cu nerăbdare „cum va fi, oare, la Ploiești?”…

Târgul de Crăciun din Oradea, unul dintre cele mai fermecătoare orașe Art Noveau din Europa, și-a deschis porțile, ocazie cu care zeci de copii, alături de primarul Florin Birta, au aprins luminile de sărbători.

Mii de orădeni s-au adunat în Piața Unirii pentru a asista la feericul și mult-așteptatul moment al aprinderii luminițelor de sărbători. Târgul de Crăciun se va desfășura în perioada 2-26 decembrie, în timp ce iluminatul festiv va înfrumuseța orașul până la Bobotează.

Iluminatul festiv este realizat, anul acesta, în Piața Unirii, str. Vasile Alecsandri, Podul Sfântul Ladislau, Piața Ferdinand, str. Republicii (zona pietonală), str. Libertății + str. Grigorescu, str. Aurel Lazăr și Primăria Oradea. Decorațiunile și montajul sunt asigurate de MK Illumination.

Astfel, în Piața Unirii oaspeții de toate vârstele se vor putea bucura de roata panoramică de aproape 30 de m înălțime, patinoar, Căsuța lui Moș Crăciun, care a poposit în Târgul de Crăciun din această seară, precum și de cele 16 truck-uri cu mâncare, wine baruri și cafea de distinse specialităti.

În premieră sunt prezente 2 rulote cu produse ale producătorilor din Bihor.

Ediția din acest an a debutat cu un concert de colinde și tradiții din Bihor, urmat de un concert de colinde oferit de Narcisa Suciu.

Piața Ferdinand găzduiește peste 30 de comercianți cu bunătăți de casă, kurtos kalascs dar și produse de artizanat și pielărie. Aici vizitatorii vor găsi și zona dedicată atracțiilor pentru copii cu două instalații de tip carusel, trenulețe și multe alte atracții. În paralel cu scena din Piața Unirii, zona din fața Teatrului Regina Maria va găzdui diferite concerte de colinde și momente artistice, oferite de organizații din Oradea.

Totodată, în perioada 16-22 decembrie, Oradea redevine #OrașulFaptelorBune, printr-un inspirat proiect.

Scena din Piața Unirii va găzdui în fiecare weekend concerte de Crăciun.

Articolul La Oradea, e… ASA! La Ploiesti, la… Hipodrom, oare cum va fi?!!? a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

stirihot.ro

Learn More →