Iata cateva  beneficii ale utilizarii smartphone-urilor astazi

Iata cateva beneficii ale utilizarii smartphone-urilor astazi

Telefoanele mobile au modificat radical modul in care lucram, socializam, organizam si distram. In timp ce utilizarea sa are unele efecte negative, ofera multe avantaje in viata noastra. In aceasta oportunitate, in acest articol  prezinta beneficiile smartphone-urilor cele mai apreciate de millennials.

1. Te tin in contact cu usurinta

Prietenii, familia, colegii de munca si restul populatiei sunt doar la  un mesaj departe. Daca aveti o urgenta, puteti trimite un mesaj cuiva si puteti cere ajutor rapid si usor. De asemenea, este posibil sa calatoriti in lume si sa pastrati legatura cu familia folosind smartphone-uri.

Le trimiteti fotografii si videoclipuri pentru a simti ca fac parte din viata dv. In acest fel, aceste dispozitive ajuta la scurtarea distantei dintre oameni.

2. Sunt mici si convenabile

Se incadreaza usor in buzunar sau in poseta si nu cantaresc prea mult. In mod similar, exista modele accesibile disponibile pentru cei care au un buget. Daca bateria se epuizeaza, o puteti incarca in masina sau o puteti conecta la o priza de alimentare folosind un cablu.

3. Ele servesc ca GPS

Telefonul mobil poate servi ca un dispozitiv GPS. Exista multe aplicatii de navigare care va vor ajuta sa localizati o adresa cu usurinta. Nu conteaza daca sunteti sofer sau pieton, veti primi indicatii de orientare, asa ca nu va trebui sa va consultati cu altcineva pentru a sti cum sa ajungeti  intr-un anumit loc.

4. Va permit sa faceti fotografii si sa inregistrati videoclipuri

In zilele noastre, multi oameni nu au un aparat de fotografiat, deoarece telefoanele lor mobile pot face fotografii si inregistra videoclipuri fara nici un inconvenient. Dupa ce ati facut acest lucru, le puteti trimite altor persoane prin e-mail, mesaje sau Bluetooth, precum si sa le incarcati pe internet cu doar cateva clicuri.

Multe telefoane mobile, de asemenea, ofera avantaje suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a edita fotografii din aceeasi functie. Poti cumpara de aici  telefoane second hand.

5. Sunt o sursa de divertisment

Nu va veti  plictisi niciodata de telefonul mobil. Exista multe jocuri pentru a descarca si juca. In mod similar, puteti citi un articol online sau puteti intra pe retelele sociale pentru a trece timpul. Smartphone-urile va permit sa vizionati videoclipuri, precum si sa ascultati radio, podcasturi sau muzica.

De asemenea, daca mergeti la un concert sau la orice alt eveniment, puteti cumpara biletul de pe propriul telefon mobil si il puteti arata de acolo.

6. Puteti scrie si seta memento-uri

Fie ca este vorba de o lista de cumparaturi, o parola importanta sau o serie de instructiuni complicate care pot fi dificil de memorat, telefoanele sunt o modalitate excelenta de a scrie si de a seta memento-uri.

Acestea nu trebuie sa fie intotdeauna text sau numere, puteti utiliza, de asemenea, fotografii, audio sau video pentru a inregistra informatii importante si a le utiliza mai tarziu.

7. Inclus un calendar

Smartphone-urile sunt dispozitive excelente pentru a va mentine organizat, iar calendarele lor sunt o modalitate uimitoare de a gestiona un program incarcat.

Cele mai importante motive pentru care sa iti cumperi un telefon

A devenit o norma sa detii un telefon mobil in aceste zile. Oamenii tineri si batrani le poarta practic oriunde merg. A fost o vreme in care oamenii s-au descurcat fara telefoane mobile pentru ca nu exista asa ceva sau pentru ca noua tehnologie era considerata prea scumpa. Acum, totusi, majoritatea oamenilor s-ar simti pierduti fara telefonul mobil.

Acum exista multe marci si modele diferite de telefoane mobile pentru ca oamenii sa aleaga. Acestea variaza de la telefonul mobil de baza, obisnuit, care nu face altceva decat sa efectueze apeluri. Cu toate acestea, chiar si acele telefoane vor face si mesaje text. Telefoanele mai elaborate se pot conecta la internet si pot indeplini tot felul de functii impreuna cu cea de baza de initiere si preluare a apelurilor.

Un motiv pentru a cumpara un telefon mobil este acela de a evita sa te pierzi fara speranta. Exista trei moduri prin care acest lucru poate fi realizat. In primul rand, unele telefoane vin acum cu functii de localizare care ar ghida utilizatorul inapoi pe teritoriul familiar. In al doilea rand, telefoanele mobile pentru copii pot fi echipate pentru a fi urmarite in cazul in care sunt pierdute. Parintii lor pot avea apoi o modalitate de a-i gasi.

Al treilea mod in care oamenii pot reveni pe drumul cel bun este calea oarecum de moda veche. Daca mergi la casa cuiva, poti sa-l suni daca te rataci. Nu trebuie sa gasiti o cabina telefonica sau o afacere care sa va permita sa folositi telefonul lor. Cineva poate suna direct din masina si poate intreba persoana cum sa ajunga la domiciliu.

Un al doilea motiv pentru a avea un telefon mobil este folosirea in caz de urgenta. Este vital sa obtineti ajutor cat mai curand posibil daca va aflati intr-o situatie dificila. Cel mai bun mod de a ajunge la cineva care poate raspunde la criza este sa-i sunati. Un telefon mobil va permite sa sunati de oriunde exista semnal. Ajutorul va fi pe drum in curand. Nu va fi trebuit sa calatoresti in cautarea ajutorului, eventual cu rani care ar trebui sa fie tinute nemiscate pana la sosirea ajutorului.

Daca aveti un incendiu major in casa, telefonul mobil va va permite sa parasiti imediat casa si sa sunati la sectia de pompieri din afara locuintei. Tot ce trebuie sa faceti este sa preprogramati numarul in telefon si veti fi mult mai in siguranta decat daca ati ramane in cladirea in flacari pentru a suna.

Gabriela Lazar

Learn More →