Cateva motive pentru a personaliza un tricou

Cateva motive pentru a personaliza un tricou

Un tricou, imbracaminte de zi cu zi. Cu siguranta in dulapul tau ca si in al meu, vor fi mai multe. Mai mult decat atat, avem in mod regulat in colectia lor, de diferite culori, modele, dimensiuni si modele pe care le acumulam in timp.

Mari si mici, cu totii purtam tricouri. Ele sunt cu siguranta o tendinta, iar astazi, un instrument pentru noua strategie de piata.

Inedite, usor de purtat, simple, dar atractive, camasile constituie, de asemenea, o haina foarte usor de purtat si ceea ce intelegem prin aceasta, este ca sunt ideale pentru a le personaliza si a le face un element corporativ sau publicitar sau poate acel fir de legatura care serveste ca element central al unei vacante, cum ar fi, un targ de sat, petrecerea burlacilor sau pentru a inveseli echipa de fotbal a copilului tau. Vezi aici un model de tricou dama negru personalizat.

Pentru ca atat in fata, cat si in spate, un tricou personalizat va fi purtatorul eficient al mesajului tau, ideal pentru a fi vazut de toata lumea. Una dintre cele mai de succes alternative atunci cand vine vorba de a face camasa ta un articol de imbracaminte unic este de a imprima o fotografie pe ea; Motivele sunt nesfarsite, va putem oferi sapte dintre ele si va putem convinge sa luati aceasta decizie.

Motive pentru a imprima tricouri personalizate:

  • 1.- Daca ceea ce aveti nevoie este viteza de livrare, daca sunteti in cautarea unui expert echipat cu utilajele necesare, in mai putin decat credeti, veti avea in maini cantitatea de tricouri cu fotografie de care aveti nevoie.
  • 2.- Tricourile cu fotografii contin o incarcatura emotionala foarte mare care cucereste pe oricine se uita la ele.
  • 3.- Originalitatea sa este de neegalat; Amintiti-va ca fotografiile sunt, de obicei, elemente unice si irepetabile.
  • 4.- Le puteti comanda in alb, negru si culoare.
  • 5.- Costul sau este la indemana buzunarului si amintiti-va ca cu cat faceti mai multe, cu atat mai putin va va costa.
  • 6 .- Puteti adapta fotografia la diferite dimensiuni, adica daca aveti ideea ca si camasa sa fie purtata atat de copii, cat si de adulti, nu va faceti griji, proiectul dumneavoastra va fi complet viabil.
  • 7.- Veti folosi un mijloc de diseminare profitabil, interesant, care va captiva toti ochii.

Toate avantajele acestor tricouri personalizate

O fotografie poate fi imprimata cu usurinta pe tricouri a caror suprafata este alba, neagra sau poarta orice alta culoare;

In orice caz, va sfatuim sa va consultati cu agentul expert de incredere inainte de a lansa comanda; Ei bine, scopul este de a evidentia imaginea de pe fundal, si in functie de grafica si tonalitatile care prezinta tesatura flanel poate adauga sau scadea proeminenta.

Tricourile sunt de obicei usoare, versatile si practice, profita de ele. Vorbim despre un mediu pe care il puteti folosi pentru o lunga perioada de timp, adica depaseste in avantaje alte medii de publicitate a caror livrare se poate face o singura data.

Nu va faceti griji ca va fi deteriorata cu spalarea, daca lucrati cu cei care au experienta si masinile de imprimare potrivite, va asiguram ca imaginea va fi fixata pentru o perioada considerabila, ceea ce face investitia foarte profitabila.

Avem toate serviciile de imprimare de care compania dumneavoastra are nevoie, de la o simpla fotocopie color sau alb-negru pe hartie offset comuna pana la cataloage foarte elaborate.

Poate fi un cadou original pentru cei dragi

Zile de nastere, botezuri, nunti, Ziua Tatalui, Ziua Mamei, Paste, Ziua Indragostitilor, Craciun… Acestea sunt doar cateva dintre ocaziile care necesita un cadou pentru a multumi o persoana draga. Nu va faceti griji, tricoul personalizat este o idee excelenta de cadou personalizata si foarte originala, pentru barbati si femei, dar si pentru toate varstele, bebelusi, copii si adulti.

Pe tricou puteti pune nume, fraze, cuvinte de dragoste sau chiar fotografii. Pentru partener sau pentru cel mai bun prieten , de exemplu, de ce sa nu se afiseze in partea de sus una dintre fotografiile cu o mare semnificatie si care trezeste amintiri cu acea persoana? Destinatarul va fi  sigur incantat de acest cadou expresiv si neobisnuit personalizat.

Pe langa faptul ca este utila pentru persoane fizice, camasa este un cadou original, care este, de asemenea, o idee interesanta pentru companii.

Bune pentru a fi oferite cadou angajatilor

Se poate distribui intern printre angajati sau intre colaboratori si parteneri pentru a le multumi pentru prezenta si daruirea lor zilnica. Pentru ca atunci cand angajatii se plimba cu un tricou cu logo-ul companiei, toata lumea poate fi interesata, mai ales daca designul este foarte atractiv.

Pentru a intari sentimentul de apartenenta

Atunci cand faceti parte dintr-un grup sau dintr-o asociatie care va place, este posibil sa doriti sa fiti identificat la prima vedere ca membru. Pentru asta, nimic mai bun decat sa se imbrace in propriile culori.

Gabriela Lazar

Learn More →