Sunt site-urile WordPress bune pentru afaceri noi?

Dacă începeți o nouă afacere, unul dintre primele lucruri pe care veți încerca să le faceți este să creați un site web. Dar, dacă nu sunteți cea mai expertă în tehnologie din lume, veți dori să începeți prin a utiliza un sistem de gestionare a conținutului sau CMS. Acest lucru vă va permite să găzduiți și să construiți un site pentru afacerea dvs. și poate face întregul proces mult mai ușor.

Un CMS comun despre care veți fi auzit este WordPress. Într-adevăr, probabil vă întrebați dacă aceasta va fi cea mai bună opțiune pentru noul dvs. site web. Deci, să aruncăm o privire la dacă aceasta este o alegere bună pentru afaceri noi.

Ușor de folosit

Poate că ezitarea dvs. în folosirea WordPress vine din faptul că nu sunteți cel mai bun cu tehnologie. S-ar putea să vă faceți griji că nu veți ști cum să utilizați CMS-ul și să vă alimentați site-ul. Ei bine, vestea bună este că WordPress este renumit pentru că este ușor de utilizat. Într-adevăr, mulți oameni cred că are o interfață simplă care vă permite să faceți multe fără să trebuiască să vă gândiți prea mult.

Prin urmare, încercați WordPress pentru dvs. și vedeți ce părere aveți. Utilizatorii spun că este ușor să adăugați noi postări pe blog, precum și pagini noi. Acest lucru nu durează mult și interfața se explică de la sine.

Bun pentru Google

Să nu uităm că va trebui să-ți optimizezi site-ul dacă ești o afacere nouă. Acest lucru se va asigura că apare pe Google și că clienții pot găsi ceea ce aveți de oferit

Ei bine, vestea bună este că Google îi place WordPress. Codul este ușor de înțeles de către Google și, atunci când acesta este combinat cu strategii SEO bune, vă puteți îmbunătăți cu ușurință clasamentul. Puteți lucra oricând cu o agenție seo, cum ar fi AllmaDesign, pentru a ajunge la prima pagină Google și pentru a vă asigura că clienții știu despre noua dvs. afacere. O echipă cu experiență vă poate ajuta cu strategiile potrivite, profitând la maximum de platforma WordPress.

Fă-o singur

Dacă sunteți la început de drum, este posibil să aveți un buget redus. Cu alte cuvinte, nu doriți să cheltuiți mulți bani pe creare site de prezentare. Ei bine, lucrul bun despre WordPress este că nu trebuie. În schimb, îți poți crea site-ul web singur, chiar dacă nu ești expert în tehnologie.

Chiar dacă ești doar cineva căruia îi place să preia controlul și să facă lucruri pentru tine, WordPress îți va permite să faci asta. Există adesea instrucțiuni și ghiduri pe ecran, care pot crea site-ul dorit. În plus, există o mulțime de asistență online și un alt utilizator este obligat să poată răspunde la orice întrebări pe care le aveți.

Scalabil pentru viitor

Desigur, afacerea ta este nouă în acest moment și nu vei avea atât de mult conținut de adăugat site-ului tău. Dar trebuie să vă gândiți la viitor și să vă asigurați că alegeți o platformă care este scalabilă. La urma urmei, nu doriți să fiți nevoit să începeți de la zero atunci când aveți nevoie de mai multe pagini.

Din fericire, multor oameni le place WordPress pentru că oferă scalabilitate. Veți putea să vă dezvoltați site-ul în timp pentru a se potrivi nevoilor dvs. Deci, nu trebuie să vă faceți griji că veți depăși WordPress și va trebui să începeți din nou în altă parte. Puteți continua să vă construiți site-ul web datorită acestei platforme și puteți rămâne într-un singur loc.

Aveți utilizatori diferiți

Doriți să vă asigurați că personalul dvs. are acces la site-ul web? Lucrul bun despre WordPress este că poți avea utilizatori diferiți. Vei fi administratorul principal și asta înseamnă că poți decide ce tip de acces poate avea fiecare utilizator. Deci, puteți permite angajaților să acceseze site-ul. Dar, nu trebuie neapărat să aibă aceleași controale ca și tine.

Prin urmare, creare site WordPress este bun să vă ofere cuvântul final, dar să permită personalului dvs. să contribuie și la site. Puteți decide ce doriți să se întâmple și puteți configura diferiți utilizatori pe site.

Într-adevăr, puteți alege să aveți un alt administrator dacă acest lucru este ceva ce doriți și puteți partaja încărcarea. Frumusețea este că poți decide.

stirihot

Learn More →