Top 10 cele mai populare modele de mașini SUV

Mașinile SUV au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, datorită versatilității lor și capacității de a oferi atât spațiu cât și performanțe de top. Iată cele mai populare modele de mașini SUV din prezent:

  1. Toyota RAV4 – RAV4 este un SUV compact, care oferă un spațiu generos și o economie bună de combustibil.
  2. Honda CR-V – Honda CR-V este un alt SUV compact, cu un interior spațios și o experiență de conducere confortabilă.
  3. Jeep Grand Cherokee – Grand Cherokee este un SUV de mărime medie, cu o tracțiune integrală puternică și o capacitate de remorcare impresionantă.
  4. Ford Explorer – Explorer este un SUV de mărime medie, cu un interior spațios și o capacitate de remorcare de până la 5.600 de kilograme.
  5. Chevrolet Tahoe – Tahoe este un SUV mare, cu o capacitate de remorcare de până la 3.600 de kilograme și o mulțime de caracteristici de siguranță.
  6. GMC Yukon – Yukon este un alt SUV mare, cu o tracțiune integrală puternică și o capacitate de remorcare impresionantă.
  7. Subaru Forester – Forester este un SUV compact, cu o tracțiune integrală standard și un interior spațios.
  8. Nissan Rogue – Rogue este un alt SUV compact, cu un interior confortabil și caracteristici de siguranță avansate.
  9. Kia Sorento – Sorento este un SUV de mărime medie, cu un interior spațios și un sistem de tracțiune integrală opțional.
  10. Mercedes-Benz GLE-Class – GLE-Class este un SUV de lux, cu un interior elegant și performanțe impresionante.

Acestea sunt cele mai populare modele de mașini SUV din prezent, care oferă o combinație excelentă între spațiu, performanțe și confort.

stirihot.ro

Learn More →