Instructorultau.ro – Una dintre cele mai bune scoli de soferi din Brasov

Daca urmeaza sa faci scoala de soferi in Brasov, ai la dispozitie numeroase optiuni, insa datorita instructorilor experimentati, a ratei mari de promovabilitate si a dotarilor, Instructorultau.ro este una dintre cele mai bune alegeri.

 Iata cateva motive pentru care ar trebui sa iei in considerare aceasta scoala de soferi Brasov:

• Masinile din parcul auto sunt moderne si alese cu atentie, astfel incat sa fie perfecte pentru incepatori. Este important sa ai o masina potrivita pentru a te ajuta sa te familiarizezi cu obiceiurile din spatele volanului inca de la inceput.

• Instructorii sunt foarte bine pregatiti si au experienta, ceea ce creste sansele de a promova examenul din prima. Media de promovabilitate la nivel national este de pana in 50%, insa la Instructorultau.ro depaseste 75%, ceea ce demonstreaza calitatea pregatirii.

• Sunt disponibile mai multe categorii de permis pentru care te poti pregati. Poti alege intre categoria B, A, A2, A1, BE, B96 sau chiar C si CE.

• Toate resursele educative de care ai nevoie sunt disponibile online, inclusiv cursurile si chestionarele DRPCIV similare cu cele de la examen. Instructorii sunt mereu disponibili pentru a raspunde la intrebari si a te ajuta sa inveti cu usurinta.

• Scoala de soferi se ocupa de toate aspectele birocratice, astfel incat sa ai mai mult timp pentru pregatire.

In plus, costurile sunt optimizate astfel incat sa fie accesibile pentru oricine doreste sa obtina permisul de conducere. Flexibilitatea in ceea ce priveste programul este un alt avantaj oferit de Instructorultau.ro.

Pentru a avea sanse mai mari de a promova examenul auto din prima, iata cateva sfaturi utile:

1. Citeste cu atentie legislatia rutiera si invata semnele de circulatie. Acest lucru te va ajuta sa fii pregatit pentru intrebarile din cadrul examenului teoretic.

2. Asigura-te ca esti odihnit si pregatit la fiecare ora de condus. Acorda atentie tuturor actiunilor pe care le faci si fii constient de mediul inconjurator.

3. Participa la toate orele de legislatie rutiera. In cadrul acestor ore, vei invata aspecte importante legate de siguranta si prevenirea accidentelor.

4. Nu ezita sa intrebi atunci cand ai nelamuriri. Instructorii sunt acolo pentru a te ajuta si pentru a-ti raspunde la orice intrebare ai avea.

5. Fa cat mai multe chestionare DRPCIV pentru a te familiariza cu tipurile de intrebari si pentru a-ti exersa abilitatile.

Ceea ce este important, este ca dupa ce obtii permisul sa fii un sofer bun. Pe langa pregatirea teoretica si practica, este important sa ai si o atitudine pozitiva si sa fii increzator in abilitatile tale. Acest lucru te poate ajuta sa reduci stresul si sa te simti mai confortabil cand esti la volan. Fii rabdator cu tine insuti si nu te descuraja daca intampini dificultati. Experienta de conducere se dobandeste treptat si cu multa practica.

stirihot.ro

Learn More →