Top tendințe în materie verighete în 2023

Verighete în 2023: cele mai spectaculoase tendințe ale anului

În 2023 sunt din ce în ce mai multe tendințe. Pornind de la modă, telefoane, electrocasnice și orice mai vrei tu, până ajungi și la verighete. Verighetele sunt mult mai extravagante decât au fost cu ani în urmă.

Verighetele simbolizează legătura celor doi miri, iubirea care îi ține aproape. Acestea sunt confecționate din anumite materiale, metale, diamante sau pietre prețioase cât mai scumpe pentru ca partenerul să-ți arate cât de mult te iubește.

Astfel spus, verighetele sunt niște componente importante și o investiție destul de mărișoară. Preferințele verighetelor o discuți cu partenerul pentru a alege cele mai frumoase verighete.

Tendințe de verighete 2023

Au început să fie în tendință și verighetele cu aur alb sau roz. Fiind mult mai estetic și elegant. La fel și diamantele sau pietrele prețioase care se află pe verighete. Pot fi de mai multe culori, dimensiuni, mărimi și să aibă forme diferite.

Probabil că vrei ceva diferit, ceva special și unic, care să te reprezinte sută la sută, să fie o verighetă pe placul tău și personalizată pentru a putea să-i observi calitățile bijutierului de la care ai cumpărat verighetele, dar și pentru a-i arăta partenerului tău cât de mult îl iubești.

Unele modele de verighete care sunt în tendință anul acesta sunt:

 • cu aur roz și cu cristale
 • cu gravură și aur galben masiv
 • cu diamante din aur galben
 • simple din aur galben
 • cu dungă neagră din argint
 • cu rubine sau smaralde
 • din platină
 • subțiri
 • late
 • din aur alb
 • cu nume inscripționate, etc.

Sunt diferite o multitudine de modele de verighete. Tendințele de verighete anul acesta este vastă. Poți găsi verighete late, slim, cu gravuri, din ce tip de aur vrei sau chiar toate trei combinate, cu pietre prețioase, de toate tipurile.

Cele mai achiziționate verighete anul acesta

Verighetele pot fi și combinate cu inelul de logodnă și că există inele cu mai multe pietre prețioase sau doar cu una. Este la alegerea ta cum vrei ca verigheta să arate.

Trebuie să îți alegi metalele care vor fi în compoziția verighetei. Aurul galben este încă cel mai folosit pentru verighete datorită durabilității pe care o are și tradiției pe care o poartă, însă, si aurul alb se vinde bine în ultimul timp, datorită prețului de achiziționare pe care îl are.

Aurul roz este pentru tine dacă vrei ceva mult mai diferit, dacă vrei să dai mai multă viață verighetei și să aduci o pată de culoare care se îmbină perfect cu designul verighetei.

Formele pe care pietrele le capătă sunt diferite față de anii trecuți. Poți folosi orice tip de piatră prețioasă și de formă care să fie încorporat în verighetă. Sunt forme și de inimă, ovale sau de pară.

Designurile diferă de la persoană la persoană. Fiecare are un design anume pe care îl visează și care vrea să devină realitate. Pentru asta trebuie să scoți o sumă mare de bani pentru a putea să achiziționezi astfel de bijuterii, chiar de le personaliza.

Verighetele încă sunt văzute ca simbolul iubirii dintre doua persoane. Asta nu s-a schimbat. Însă, dacă nu ești hotărât ce verighete să iei, caută pe internet sau prin magazine de bijuterii. Uită-te la verighetele prietenilor tăi sa a părinților tăi. Poate te inspiră în alege un design potrivit pentru tine.

Gabriela Lazar

Learn More →