De ce Base Coat-ul este esențial dacă vrei să le oferi clientelor tale o manichiura semipermanentă de durată

De ce Base Coat-ul este esențial dacă vrei să le oferi clientelor tale o manichiura semipermanentă de durată

Dacă lucrezi în domeniul de beauty și îți place să experimentezi cu manichiura cu ojă semipermanentă, cu siguranță știi că base coat-ul este unul dintre cele mai importante produse pentru o manichiură impecabilă. Dar să ne oprim puțin și să analizăm de ce este atât de important. 

Iată care este rolul base coat-ului în manichiura cu ojă semipermanentă

Protejează unghia 

Fără base coat, oja semipermanentă poate fi oprită să se lipsească de unghie, ceea ce poate duce la exfolierea și deteriorarea unghiei. Prin aplicarea base coat-ului, se creează o barieră între unghie și lacul de unghii, care ajută să mențină unghiile protejate împotriva uzurii și efectelor negative ale produselor chimice. Base coat-ul reduce, de asemenea, riscul de rupere a unghiei și ajută la combaterea infecțiilor.

Asigură un aspect uniform și strălucitor

Aplicarea ojei semipermanente deasupra base coat-ului asigură un aspect uniform și strălucitor. Base coat-ul creează o suprafață plată și netedă, care permite ojelor să se aplice neted și, în cele din urmă, să se usuce uniform. Un base coat precum Cover Rubber Base Gel Le Vole, dar si altele din gama de produse de la Savyprofessional.ro, sunt ideale pentru a oferi o manichiură impecabilă din toate punctele de vedere. Utilizând astfel de produse, le poți asigura clientelor tale unghii frumoase frumoase, dar și care rezistă mai mult timp.

Stabilizează culorile strălucitoare pentru mai mult timp 

Base coat-ul ajută, de asemenea, la menținerea culorilor ojelor semipermanente strălucitoare și intense. În absența base coat-ului, unghia poate absorbi pigmenții din ojă, ceea ce duce la o decolorare prematură. Base coat-ul creează o barieră între unghia ta și ojă, prevenind astfel acest lucru.

Ajută la prevenirea decolorării unghiilor 

Dacă aplicați produse precum creme sau săpunuri, acestea pot păta oja semipermanentă și pot cauza decolorarea unghiilor. Dar prin adăugarea unui base coat, poate fi prevenit acest lucru. Base coat-ul ajută la crearea unei bariere de protecție pentru a preveni decolorarea și patarea unghiilor.

Reduce daunele cauzate de oja semipermanentă 

Oja semipermanentă necesită un proces de eliminare mai complex în comparație cu oja normală. Aceasta implică folosirea acetonei sau a altor solvenți pentru a îndepărta oja, iar acest proces poate cauza daune unghiilor. Dar base coat-ul reduce daunele și ajuta la menținerea unghiei sănătoase.

Prin urmare, base coat-ul este esențial în manichiura cu ojă semipermanentă pentru a proteja unghiile, a crea un aspect frumos și strălucitor, a preveni decolorarea și patarea unghiilor, precum și a reduce daunele cauzate de ojă semipermanentă. Asadar, asigură-te că inserezi base coat-ul în rutina ta de îngrijire a unghiilor clientelor ce îți trec pragul pentru a le asigura o manichiură impecabilă care durează mult timp.

Sursa foto: Pexels.com

Gabriela Lazar

Learn More →