Domeniul construcțiilor este mai precis cu ajutorul scanarii laser 3D

Domeniul construcțiilor este mai precis cu ajutorul scanarii laser 3D

Orientarea corectă și eficientă a oricărui proiect de construcție cere o strategie bine elaborată, asigurându-ne astfel că procesul se va desfășura în cele mai bune condiții, iar rezultatul va corespunde mereu așteptărilor. Există o varietate de factori care pot avea un impact negativ asupra unui proiect, de aceea este important să fim conștienți de ei și să ținem la distanță astfel de impedimente.

În acest sens, Eurosurvey oferă o gamă extinsă de servicii pentru industria construcțiilor, printre acestea se numără și cel de scanare laser 3D.

Eurosurvey este formata dintr-o echipa de ingineri specializati in domeniul masuratorilor topografice si al scanarii laser 3D, cu o vastă experiență și cu capacitatea de a se adapta prompt tuturor cerințelor, pentru a atinge cu succes obiectivele propuse.

Cu ce te ajută scanarea laser 3D?

Procesul de obtinere a schițelor și planurilor de construcții poate fi simplificat considerabil prin intermediul scanării laser 3D, deoarece oferă acces la o multitudine de informații valoroase într-un interval de timp redus, permițând demararea imediată a proceselor de lucru. Mai mult, procedura simplifica procesul de preluare a datelor din teren, fiind nevoie de o singura vizita la locatie pentru preluarea tutudor datelor de care avem nevoie, urmatorul pas fiind prelucrarea acestor date intr-un nor de puncte.

Livrabilele rezultate pot oferi un ghid excelent pentru amenajarea sau reamenajarea spațiilor interioare, iar procedura este indicată și în cazul demolărilor sau realizării unor modificări arhitecturale, furnizand informații despre grosimea pereților sau despre posibile semne de degradare care sunt greu de detectat prin masuratorile clasice. Astfel, orice lucrare poate fi efectuată eficient, în siguranță, cu alte cuvinte în condiții ideale.

Experiența care face diferența

Cu peste 15 ani de experiență în domeniu, Eurosurvey a finalizat cu succes o serie de proiecte complexe. Unul dintre principalele avantaje pe care le oferă este rapiditatea, timpul de analiză și generare a rezultatelor fiind considerabil redus, ceea ce eficientizează procesele.

Însă nu doar experiența este esențială, ci și echipamentul folosit, motiv pentru care Eurosurvey a investit considerabil în acest sens. Pentru oferirea acestui serviciu se utilizează scanerul Trimble X8, un etalon al performanței și vitezei în colectarea datelor 3D, care contribuie la eliminarea erorilor de măsură și optimizează procesul.

Cu o echipă de specialiști în măsurători topografice și scanare laser 3D, Eurosurvey este mereu alături de clienții si colaboratorii săi, oferindu-le o gama largă de servicii, de la ridicări topografice, urmărirea în timp a construcțiilor, tururi virtuale, avize AACR pâna la o documentație cadastrală completă.

Nu ezita să iei legătura chiar acum cu echipa noastră. Vom discuta despre proiectul tău și despre nevoile tale, și împreună vom găsi cele mai bune soluții. Alege să lucrezi eficient și sigur, alaturi de Eurosurvey, partenerul pe care te poți baza oricând!

Gabriela Lazar

Learn More →