4 lucruri care nu trebuie să îți lipsească din bagajul pentru luna de miere

4 lucruri care nu trebuie să îți lipsească din bagajul pentru luna de miere

Felicitări! Tocmai ai spus „da” jumătății tale în cadrul unei nunți așa cum ai visat dintotdeauna. Acum este timpul să-ți sărbătorești relația planificând luna de miere, ce va simboliza un nou început pentru viața de cuplu, plin de intimitate și amintiri memorabile.

Fie că este vorba de un safari în Africa de Sud sau de o escapadă pe o plajă tropicală, este important să te asiguri că vei avea la tine toate obiectele necesare pentru ca această excursie să iasă conform planurilor.

Iată câteva lucruri pe care trebuie să le pui în bagajul personal înainte de a pleca în luna de miere:

  1. Documente importante

Primul lucru pe care trebuie să-l verifici înainte să pornești la drum este să ai la dispoziție toate documentele și actele de care vei avea nevoie pentru călătorie. Pe lângă buletin, pașaport și certificatul de căsătorie, asigură-te că ți-ai pus într-un loc sigur biletele de avion și orice tip de rezervări la hoteluri, restaurante, evenimente etc. Multe cupluri proaspăt căsătorite investesc mult timp, bani și energie în planificarea unei luni de miere perfecte. De aceea, pentru a evita potențiale neplăceri cauzate de vizite medicale neprevăzute sau pierderea bagajelor, o asigurarea Easy Travel pentru calatorii de la Asirom.ro poate aduce reale beneficii în acest sens. 

  1. Hainele potrivite

Destinația vacanței, dar și tipul de vreme vor influența foarte mult tipul de îmbrăcăminte și încălțăminte pe care trebuie să le împachetezi în bagaj. De exemplu, dacă ai ales o locație cu o climă mai caldă, atunci lucrurile pe care trebuie să le iei cu tine vor fi mai subțiri și vei putea face mai multe combinații din acestea. Pentru destinații cu o climă temperată sau puțin rece, hainele casual pe care le porți în oraș pot fi potrivite, însă este un sfat bun să ai pui în bagaj câteva pulovere sau geci mai groase. În plus, pentru serile romantice, nu uita să îți împachetezi o rochie elegantă în care te simți bine, respectiv costumul bărbătesc preferat.

  1. Electronice

Dacă intenționezi să documentezi fiecare zi a lunii de miere pe platformele tale de social media, asigură-te că ai la tine toate gadgeturile necesare pentru a face acest lucru. Cu ajutorul unui selfie stick, vei putea face fotografii mai bune și mai calitative cu smartphone-ul tău. Pe lângă laptopul și tableta personală, nu uita să îți iei cu tine un încărcător 3 în 1, care poate alimenta simultan mai multe tipuri de dispozitive electronice. Totodată, o baterie externă poate fi salvatoare în momentele în care explorezi diverse puncte turistice și nu ai acces la un punct de reîncărcare pentru telefonul tău mobil.

  1. Obiecte pentru diverse urgențe

Urgențele pot fi de mai multe tipuri, însă partea bună este că le poți preîntâmpina dacă te pregătești în mod corespunzător. De exemplu, utilizarea cardurilor de credit este destul de răspândită în întreaga lume, însă mai pot exista unele situații în care vei fi nevoit să plătești cu numerar. De aceea, este recomandat să retragi o sumă de bani de la bancă înainte de a pleca în călătorie. Totodată, pentru a evita neplăcerile legate de probleme de sănătate, este bine să îți pui în bagaj orice tip de medicamente și produse de igienă de care crezi că vei avea nevoie pe durata vacanței.

Așadar, acest articol te poate ajuta să te pregătești corespunzător înainte să pleci în luna de miere alături de partenera sau partenerul tău de viață. 

Sursă foto: pexels.com

Gabriela Lazar

Learn More →