Câteva idei interesante de design pentru modernizarea bucătăriei tale

Câteva idei interesante de design pentru modernizarea bucătăriei tale

Te-ai săturat de bucătăria ta învechită și cauți câteva idei de design interesante pentru a o moderniza? Nu mai căuta! În rândurile următoare vei putea descoperi câteva modalități inovatoare de a-ți transforma bucătăria într-un spațiu elegant, practic și contemporan.

Iată cele mai utilizate idei de design interior pentru a obține o bucătărie în pas cu trendurile actuale!

1. Prize încorporate în blat

Spune la revedere cablurilor murdare și firelor încâlcite de la electrocasnice cu ajutorul prizelor încorporate direct în blatul tău de bucătărie. Această modalitate, relativ nouă, de a adăuga prize în zona destinată gătitului nu numai că ajută la confort, ci oferă și un aspect curat și îngrijit bucătăriei tale. Imaginează-ți că conectezi fără prea mult efort aparatele de gătit fără a fi nevoie să cauți o priză disponibilă sau să scoți un alt electrocasnic de la sursa lui de alimentare. Găsești prizele incorporabile în blat în majoritatea magazinelor de bricolaj și electrocasnice, dar și pe site-uri destinate comerțului de electrice și electronice ca savelectro.ro.

2. Integrează un corp jolly în mobilier

Dacă vrei să ai parte de un design îndrăzneț și unic, ia în considerare încorporarea unui corp jolly în mobilierul de bucătărie. Ai putea apela la o pată de negru pentru a-l diferenția de restul mobilierului sau la o culoare mai stridentă. Acest corp este extrem de util pentru depozitarea cu stil a sticlelor de ulei, oțet, vin, miere de albine etc. 

3. Renunță la mânere

Oferă dulapurilor și sertarelor integrate în mobilierul din zona destinată gătitului un aspect elegant și minimalist, optând pentru modele fără mânere. Acest lucru nu numai că adaugă o notă de modernitate bucătăriei tale, dar elimină și riscul de a te lovi sau agăța de mânere atunci când gătești contratimp. În schimb, ia în considerare instalarea mecanismelor push-to-open pentru o experiență fără probleme și fără prea mult efort. 

4. Integrează aparatele electrocasnice în mobilier

Pentru a crea un blat de lucru liber și aerisit, ia în considerare integrarea aparatelor electrocasnice în mobilierul de bucătărie. Acest lucru ar putea implica ascunderea frigiderului, a mașinii de spălat vase sau a cuptorului cu microunde în spatele ușilor dulapului pentru a menține o estetică optimizată. Procedând astfel, nu numai că îți vei maximiza spațiul de lucru, dar vei crea și un aspect coerent și ordonat. 

5. Gândește-te la o insulă de bucătărie cu scaune de bar

 O insulă de bucătărie nu oferă doar un spațiu de lucru suplimentar, ci servește și ca o zonă de socializare pentru familie și prieteni, după o zi lungă de muncă sau școală. Ia în considerare încorporarea unei insule de bucătărie cu scaune de bar, pentru a obține un spațiu confortabil pentru mese ocazionale, pentru distracția oaspeților sau pur și simplu savurarea unei cești de cafea, dimineața. Acest lucru adaugă o notă de eleganță și sofisticare locuinței tale, promovând în același timp interacțiunea și conversația. 

Așadar, prin încorporarea prizelor în blatul tău, integrarea unui corp jolly în mobilierul tău, renunțarea la mânere, integrarea perfectă a aparatelor electrocasnice în mobilier și optarea pentru o insulă de socializare în mijlocul bucătăriei tale poți crea un spațiu modern, actual și funcțional care să se potrivească stilului și nevoilor tale. Deci, de ce să mai aștepți? Începe să-ți transformi zona de gătit și de luat masa într-un paradis modern astăzi!

sursa foto: pexels.com

Gabriela Lazar

Learn More →