Cum să te îmbraci la o nuntă rustică cu tematică lejeră?

Cum să te îmbraci la o nuntă rustică cu tematică lejeră?

Nunțile rustice au devenit un adevărat trend în zilele de astăzi, fiind apreciate și iubite pentru diversitatea pe care o aduc. De la culorile calde, până la atmosfera de film, astfel de evenimente te fac pur și simplu să le iubești. Bineînțeles, ca și invitat nu trebuie să mergi îmbrăcat oricum, gândindudu-te că e doar o simplă nuntă. Cu siguranță mirii își doresc ca tu să te simți bine și să fii cât mai comod în ținuta ta. 

Cu toate astea, dacă te pregătești să participi la o nuntă rustică, însă nu ai idee de o posibilă ținută, iată câteva sfaturi: 

Ținute potrivite pentru un astfel de eveniment 

Deși nunta este una rustică, nu înseamnă că evenimentul este unul lipsit de finețe și eleganță. Așadar, înainte de a-ți alege hainele, ia în considerare locația, tematica, anotimpul și așteptările mirilor. După ce te-ai gândit la toate acestea, ești gata să-ți alegi ținuta, fiind totul mult mai clar și limpede. Dacă este o nuntă în aer liber, poți opta pentru o rochie vaporoasă lungă, în culori naturale. 

În schimb, dacă nunta este înăuntru, poți merge pe ideea de compleu din denim cu nuanțe de bej, verde închis. Cu siguranță privirile vor fi ațintite asupra ta. Nu este exclus nici dacă alegi varianta de fustă midi cu o cămașă rustică. Important e să fii în ton cu nunta, fără a fi prea extravagantă încât ceilalți invitați să creadă că ai greșit evenimentul.

Încălțăminte adecvată și confortabilă

Bineînțeles, o altă parte extrem de importantă este partea cu încălțămintea. Cât de dificil ți se pare? Dacă până acum optai pentru pantofi stiletto, fiind destul de ușori și comozi, de data asta lucrurile se schimbă puțin. Pentru o nuntă în stil rustic, recomandat ar fi să optezi pentru o pereche de ghete de damă din piele naturală de pe the5thelement.ro – acestea pot fi perechea ideală pentru un astfel de eveniment, potrivindu-se atât cu o rochie vaporoasă, cât și cu o fustă midi. Dacă totuși alegi compleul din denim, poți merge pe varianta de cizme scurte sau o pereche de sandale cu toc jos. Orice vei alege, asigură-te că te reprezintă și le porți cu atitudine și stil. Cu adevărat se va simte diferența!

Accesoriile care te vor ajuta

Este adevărat că accesoriile pot oferi o notă mai aparte ținutei pe care alegi să o porți pentru o nuntă rustică. Uite câteva idei de accesori potrivite care te vor putea ajuta pentru evenimentul mult așteptat:

  • pălărie maro sau eșarfă prinsă în păr;
  • curea rustică și lată pentru talie; 
  • un inel negru;
  • geantă din rafie;
  • un fir de pampas prins în păr;
  • coliere cu pandantive discrete;
  • ochelari de soare.

În funcție de ținuta pe care o vei avea, alege unul sau două accesorii, în măsura în care se potrivesc.

În concluzie, nunta rustică nu ar trebui să te facă să alegi orice ținută care te face să te simți inconfortabil sau să te compromiți pe tine. Atunci când îți alegi ținuta pentru un astfel de eveniment, optează pentru texturi și culori care te reprezintă. Cu toate ideile de mai sus, vei fi perfectă și apreciată de toți cei din jurul tău. Acum, ești gata de distracție!

Sursă foto: pexels.com

Gabriela Lazar

Learn More →