3 idei pentru petrecerea de botez inspirate din povestea voastră de iubire

3 idei pentru petrecerea de botez inspirate din povestea voastră de iubire

Petrecerea de botez poartă o semnificație aparte atât pentru fericiții părinți, cât și pentru întreaga familie care celebrează venirea unui nou membru. Astfel, marele eveniment trebuie sărbătorit din inimă și organizat cu stil. Poți să urmezi tiparul clasic și să abordezi tematica obișnuită cu roz pentru fetițe sau albastru în cazul în care ai băiețel. Dar de ce să nu adaugi un strop de creativitate și să-i oferi micuțului o petrecere de bun venit de care să-i povestești cu același entuziasm și peste ani? 

Dacă te afli în pană de inspirație, află că, sursa de idei se află chiar la tine

Este suficient să vă amintiți tu cu partenerul unde v-ați cunoscut și cum a început povestea voastră.  

  • Temă cu o cromatică simbolică 

Dacă tu și partenerul ați făcut cunoștință într-o zi însorită de vară, la mare sau munte, atunci personalizează decorul petrecerii folosind câteva culori care să domine atmosfera. Poți organiza evenimentul într-un cadru natural, poți alege o locație pentru botez pe malul unui lac și îmbogățiți atmosfera cu ajutorul unor aranjamente inspirate din natură. Aici ai la dispoziție o infinitate de opțiuni, de la buchete sau coronițe de floarea soarelui, de bujori ori liliac și ornamente din crenguțe, piatră sau scoici. 

De exemplu, dacă v-ați decis asupra decorațiunilor cu floarea soarelui, atunci și aceste flori trebuie incluse și în realizarea invitațiilor. De asemenea, puteți merge și mai departe și să amplificați ambientul natural cu mărturii dulci cu miere de albine, candybar în formă de flori sau scoici și tot ce vă amintește de specificul locului în care ați făcut cunoștință. 

  • Călătoria în timp 

Tu și partenerul aveți în comun pasiunea pentru călătorii sau relația voastră a început într-o țară anume? O escapadă până acolo alături de câțiva invitați apropiați pentru o petrecere intimă ar fi o idee genială. Dacă acest lucru nu este posibil din diverse motive, atunci aduceți atmosfera de acolo și bucurați-vă de rezultat. Puteți personaliza aranjamentele cu detalii specifice culturii respective, să alegeți Riviera-Park.ro pentru soliști care să interpreteze live cele mai populare melodii ale țării în care v-ați cunoscut ori să stabiliți un meniu cu preparate tradiționale. 

  • Escapadă cu rulota 

O plimbare cu rulota până la destinația în care a început povestea voastră de dragoste poate fi o experiență plină de farmec, dar mai ales cu încărcătură emoționantă semnificativă. Așadar, puteți aborda această tematică de botez pentru a atribui însemnătatea acelui spațiu cu un alt eveniment marcant din viața voastră de cuplu: botezul copilului vostru.  

Petrecerile de botez nu trebuie să se limiteze la roz sau albastru. Folosiți-vă de farmecul poveștii voastre de iubire pe care să o imprimați în tematica de botez. Peste ani, când veți răsfoi albumul alături de copilul vostru va fi suficient să-i arătați o fotografie și să-i spuneți ,,Așa ne-am cunoscut”. 

Sursa foto: unsplash.com

Gabriela Lazar

Learn More →