Cauți un apartament cu 3 camere în Mamaia Nord? Analizează oferta Alezzi!

Aflat într-o locație de invidiat din Mamaia Nord, direct pe malul mării, acest complex rezidențial oferă o panorama uluitoare asupra mării, unde poți admira răsărituri spectaculoase direct din confortul propriei locuințe.

Complexul rezidențial de lux din Mamaia Nord vine echipat cu o gamă largă de facilități premium, incluzând un Sky Bar situat pe acoperiș, o zonă de SPA, facilități pentru fitness și aerobic atât în interior cât și în aer liber, o zonă pentru jogging pe acoperiș, o piscină infinity cu terasă amenajată, piscine exterioare separate pentru adulți și copii. 

Lista facilităților premium de care beneficiază proprietarii unui apartament 3 camere Mamaia Nord continuă cu un bar la piscină, un loc de joacă interior, spații de joacă exterioare pentru copii, un grădină internă, restaurant cu terasă exterioară, lounge, bar cu pian, birouri administrative, parcare cu valet, garaje acoperite și stații de încărcare pentru vehicule electrice.

Principalele dotări ale unui apartament 3 camere Mamaia Nord de la Alezzi

Apartament 3 camere Mamaia Nord din cadrul Alezzi Infinity Resort & SPA reprezintă un refugiu de confort și eleganță, caracterizat printr-un design modern, finisaje de înaltă calitate și materiale premium.

Pentru a satisface toate preferințele și nevoile clienților, aceste apartamente Mamaia și studiourile din Alezzi Infinity Resort & SPA includ dotări de excepție: ferestre din PVC marca Veka cu geamuri Low-E pentru toate anotimpurile, fațade ventilate, pardoseli placate cu plăci ceramice de import, pereți finisați cu vopsea lavabilă, uși interioare din MDF, băi complet echipate, sistem de încălzire centralizat pe gaz Immergas cu calorifere incluse, aer condiționat, prize și întrerupătoare modulare, casa scării finisată cu granit, balustrade din inox și plafoniere cu senzori de mișcare, plus 6 lifturi Schindler.

Securitatea locatarilor este o prioritate, astfel complexul include pază permanentă, supraveghere video și parcare privată, asigurând astfel un mediu sigur și liniștit pentru rezidenți. Complexul dispune, de asemenea, de o piscină exterioară, spații de joacă pentru copii și un restaurant, toate administrate de către dezvoltatorii experimentați ai Alezzi Infinity Resort & SPA, cunoscuți pentru alte proiecte rezidențiale de succes precum Alezzi Beach Resort și Mamaia Summerland.

Stil și Eleganță la Marea Neagră: Apartament 3 Camere Mamaia Nord pentru O Ședere Memorabilă

Facilitățile oferite de Alezzi pentru viitorii proprietari

Aceste apartamente 3 camere din complexul rezidențial de lux din Mamaia Nord sunt proiectate pentru a oferi un stil de viață modern și confortabil, îmbinând caracteristicile apartamentelor cu facilitățile extinse ale întregului complex. Fiecare unitate locativă este adaptată pentru a răspunde nevoilor unui trai de calitate.

Unul dintre aspectele cheie ale complexului este prezența birourilor administrative și a recepției, oferind servicii profesionale de administrație și un punct de contact permanent pentru locatari. Acest lucru asigură o gestionare eficientă a complexului și un suport constant pentru rezidenți. 

Pentru familiile cu copii, complexul oferă un spațiu de joacă în interior, protejat și sigur, unde cei mici se pot bucura de distracție indiferent de condițiile meteorologice. În plus, există și locuri de joacă exterioare, concepute pentru activități în aer liber.

Relaxarea este o prioritate în acest complex, iar piscina infinity cu terasă amenajată este locul ideal pentru a te relaxa și a te bucura de soare. De asemenea, grădina internă oferă un spațiu verde liniștit, perfect pentru momente de pace și reconectare cu natura. Lounge-ul elegant este un spațiu ideal pentru întâlniri sociale sau pur și simplu pentru a te relaxa într-un mediu confortabil și rafinat.

Pentru cei pasionați de muzică, complexul dispune de un piano bar, unde muzica de pian adaugă o notă de eleganță atmosferei. Locatarii au la dispoziție și o varietate de opțiuni de parcare, incluzând parcări acoperite și un serviciu de valet parking, asigurând astfel protecția și comoditatea vehiculelor lor.

În ceea ce privește activitățile de agrement, complexul oferă multiple opțiuni: de la piscine exterioare separate pentru adulți și copii, până la un bar la piscină unde rezidenții pot savura băuturi răcoritoare. Restaurantul cu terasă exterioară servește preparate gastronomice de top, oferind o experiență culinară deosebită. 

Pentru cei care doresc să mențină un stil de viață activ, complexul pune la dispoziție o pistă de alergare pe acoperiș cu o vedere panoramică impresionantă, precum și un Sky Bar cu rooftop terrace, ideal pentru serate și evenimente speciale.

Complexul este echipat și pentru susținerea mobilității ecologice, oferind o stație pentru încărcarea mașinilor electrice, subliniind angajamentul față de sustenabilitate. În plus, zona SPA, fitness și aerobic indoor & outdoor completează gama de facilități dedicate sănătății și bunăstării locatarilor.

Toate aceste caracteristici, alăturate unui design interior sofisticat și finisaje de înaltă calitate, transformă aceste apartamente 3 camere Mamaia Nord în adevărate oaze de relaxare și lux, oferind un cadru ideal pentru un trai de calitate superioară.

Complexul rezidențial de lux din Mamaia Nord, construit în 2022

Aceste apartamente 3 camere Mamaia Nord se disting și prin caracteristici arhitecturale și structurale impresionante. Fiecare apartament are o suprafață generoasă de 86,99 metri pătrați, oferind un spațiu amplu pentru confort și funcționalitate. Această dimensiune este ideală pentru a găzdui un design interior elegant și pentru a asigura o distribuție optimă a încăperilor, contribuind astfel la crearea unui mediu de locuit spațios și primitor.

Mai mult decât atât, întregul complex Mamaia Nord apartamente a fost construit în anul 2022, ceea ce înseamnă că locuințele beneficiază de tehnologii și materiale de construcție moderne. Această dată recentă de construcție asigură că toate facilitățile și finisajele sunt conforme cu cele mai noi standarde în materie de calitate și sustenabilitate. Prin urmare, rezidenții se pot bucura de avantajele unui complex nou, dotat cu cele mai recente inovații în materie de design și tehnologie.

Gabriela Lazar

Learn More →