Tristețe mare în familia lui Dragoș Săvulescu. Copilul plânge și repetă „tata, tata”

Tristețe mare în familia lui Dragoș Săvulescu

Soții Angela Martini și Dragoș Săvulescu se confrunt, în prezent, cu o situație foarte dificilă care le afectează profund viața personală și, în special, pe copilul lor, Kyree. Cei doi soți se află departe unul de celălalt, fiind blocați în țări diferite și neputându-se vedea fizic.

Angela Martini este nevoită să rămână în Statele Unite pentru o perioadă îndelungată, în timp ce Dragoș Săvulescu este blocat în Italia, fiind în plin proces de dovedire a nevinovăției sale în fața autorităților române care refuză să anuleze mandatul de arestare internațional pe care acesta îl are.

Drept consecință a acestei situațîi, Angela Martini și Dragoș Săvulescu locuiesc acum separat, în colțuri diferite ale lumii, iar micuțul Kyree este nevoit să crească fără prezența tatălui său. Surse apropiate cuplului dezvăluie că băiețelul are o relație foarte strânsă cu tatăl său și resimte lipsa acestuia, exprimându-și dorul prin plâns și repetând „tata”.

De asemenea, aceleași surse susțin că certurile dintre cei doi soți devin tot mai frecvente și că Angela se simte copleșită și singură în Los Angeles, unde trebuie să se descurce de una singură cu creșterea copilului. Situația este dificilă pentru întreaga familie și momentul în care copilul întreabă de tatăl său adâncește tristețea tuturor.

Chiar dacă despre povestea lor de dragoste presa a scris mereu doar despre părțile plăcute, în urmă postării unui mesaj emoționant pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a lui Dragoș Săvulescu, Angela Martini a dezvăluit publicului că în spatele zâmbetelor și iubirii lor se ascunde o poveste dramatică și dureroasă.

Cuplul a trecut prin momente dificile în trecut și a reușit să le depășească cu bine, dar situația actuală îi pune la grea încercare: “Călătoria noastră a fost `tu și eu împotriva întregii lumi` în adevăratul sens al cuvântului. În această zi, cea mai profundă dorință a mea este că viața să te inunde cu bunătate, bucurie și fericire fără limite. Cel mai important, îmi doresc să te inunde cu dragostea pe care mi-ai oferit-o întotdeauna. Dacă adevărul a fost interzis, atunci noi încălcăm toate regulile. Avem lumina să luptăm împotriva umbrelor, așa că nu o ascundem. Nu mă tem că vor află totul! Era și timpul să expunem versiunea noastră despre aceste evenimente”

În concluzie, povestea soților Angela Martini și Dragoș Săvulescu este una marcată de obstacole, tristețe și neînțelegere, care le testează iubirea și determinarea. Cuplul se confruntă cu distanța și lipsa comunicării, iar situația juridică a fostului actionar dinamovist complică și mai mult lucrurile. În ciuda acestor provocări, ei se luptă în continuare pentru a-și gestiona emoțiile și a menține relația lor vie, dar, din păcate, băiețelul lor de doar doi ani este cel mai puternic afectat emoțional. 

Gabriela Lazar

Learn More →