Top 4 elemente esențiale pentru o baie modernă

Top 4 elemente esențiale pentru o baie modernă

Când vine vorba de confort, baia merită o atenție deosebită, deoarece este spațiul asociat cu îngrijirea personală, relaxarea și răsfățul unei persoane. Dacă ești în proces de renovare a băii și ai nevoie de inspirație pentru obținerea unui decor frumos și armonios, ți-am pregătit o listă cu articole indispensabile dintr-o baie confortabilă, practică și funcțională.    

Iată top 4 elemente esențiale pentru baie care sporesc confortul, estetica și bunăstarea:

1. Dușul

Primul pas în renovarea băii presupune alegerea articolelor ținând cont de dimensiunea acesteia și de stilul de decor. Indiferent de culorile și designul ales, o cabină de duș este ideală atât pentru spațiile mari, cât și pentru băile de mici dimensiuni. Spre deosebire de o cadă, cabina de duș este mai eficientă și mai confortabilă. Îți oferă mai mult spațiu, dar și opțiuni variate, cu finisaje diferite, în funcție de buget și necesități. Dacă baia ta este mică, optează pentru o cabină pătrată, însă dacă spațiul îți permite, alege un model cu uși batante sau glisante.  

2. Caloriferul

Un element practic și util în orice tip de baie este caloriferul. Pe lângă faptul că îndepărtează umezeala și încălzește baia în zilele răcoroase, funcționează ca un dispozitiv pentru uscarea prosoapelor. Vrei să ai la îndemână un prosop cald de fiecare dată când ieși din duș? Poziționează caloriferul pe peretele de lângă duș și profită de funcționalitatea acestuia depozitând pe el prosopul de baie. Înainte de orice achiziție, ia în calcul dimensiunea băii, dar și stilul de decorare. Dacă nu știi care este cel mai potrivit calorifer portprosop pentru baia ta, găsești mai multe modele de calorifere de baie aici, în funcție de nevoile tale. Produsele de la Shop Einstal sunt realizate la standarde înalte de calitate, din materiale rezistente, cu finisaje care oferă confort și originalitate spațiului din baie.

3. Oglinda

Oglinda poate influența complet aspectul și decorul băii. Disponibilă într-o varietate de modele de dimensiuni și forme diferite, oglinda cu iluminare este o adevărată piesă de design. Pe lângă faptul că este utilă în rutina ta zilnică de îngrijire și înfrumusețare, oglinda are un impact semnificativ asupra spațiului din baie. O oglindă mare reflectă lumina și face ca spațiul să pară mai mare, dar poate fi și cel mai frumos obiect decorativ din baie.

4. Chiuveta și bateria

Vrei să transformi baia într-un spațiu modern, funcțional și frumos? Chiuveta și bateria pot adăuga o notă de lux și rafinament băii tale. Chiuvetele mici și bateriile fixate pe perete sunt opțiuni excelente pentru a economisi spațiu într-o baie de dimensiuni reduse. Deși există pe piață numeroase modele de baterii în stil modern, clasic sau contemporan, calitatea este cea care trebuie să primeze atunci când alegi un robinet pentru baie. Indiferent de culoare și funcționalități, optează întotdeauna pentru modele fabricate din materiale durabile precum oțel, cupru sau bronz.

Acum că știi care sunt elementele de nelipsit dintr-o baie modernă, ieși din tiparele stilului clasic și îmbină estetica cu funcționalitatea. Investește în produse de calitate și bucură-te de cele mai relaxante momente în baia visurilor tale! 

Sursă foto: unsplash.com

Gabriela Lazar

Learn More →