Liza cu catarg: ce este, cum se folosește și care sunt modelele pe care ți le recomandăm

Transpaleții electrici cu catarg, fie simplex, fie duplex, constituie o soluție avansată și eficientă pentru gestionarea mărfurilor grele în depozitele cu rafturi înalte. Aceste echipamente sunt esențiale pentru a optimiza spațiul de depozitare, permițând stocarea produselor la înălțimi impresionante, totul în condiții de siguranță maximă.

Liza cu catarg simplex este ideală pentru depozite cu înălțimi de rafturi moderate, oferind o manevrabilitate excelentă și o capacitate bună de ridicare. Pe de altă parte, varianta cu catarg duplex este perfectă pentru spații cu rafturi mai înalte, oferind o flexibilitate sporită și o capacitate mărită de depozitare verticală. Ambele tipuri de transpaleți electrici sunt dotate cu sisteme de ridicare avansate, care asigură manipularea eficientă a încărcăturilor grele.

Designul compact al acestor transpaleți electrici este un alt avantaj notabil. Această caracteristică permite utilizarea lor chiar și în spații restrânse, maximizând eficiența utilizării spațiului disponibil. Ușor de manevrat, transpaleții contribuie semnificativ la eficientizarea proceselor logistice.

Pentru afacerile care caută soluții personalizate în domeniul logisticii, există echipe de experți precum cei de la Jungheinrich, gata să ofere consultanță și asistență în alegerea transpaletului electric cel mai potrivit pentru cerințele specifice ale fiecărei afaceri. Această asistență personalizată asigură alegerea celei mai eficiente soluții pentru nevoile specifice de depozitare și manipulare a mărfurilor.

Liza cu catarg simplex sau duplex este un instrument indispensabil în depozitele moderne, oferind o soluție optimă pentru manipularea și stocarea eficientă a mărfurilor grele la înălțimi mari, contribuind astfel la optimizarea spațiului și la creșterea productivității în cadrul proceselor logistice.

Eficiență maximă în depozitare cu Liza cu catarg Jungheinrich

Liza cu catarg de la Jungheinrich, o soluție eficientă pentru manipularea mărfurilor

Liza electrică preț HC 110 este un instrument versatil și eficient pentru operațiuni de stivuire și manipulare a mărfurilor. Cu o capacitate impresionantă de încărcare de 1000 kg, liza cu catarg se distinge nu doar prin funcționalitatea sa ca dispozitiv de manipulare a mărfurilor, ci și ca o masă de lucru adaptabilă în producție. Elevarea furcilor până la înălțimi de până la 3000 mm facilitează manipularea manuală a bunurilor, făcându-l ideal pentru o varietate de aplicații industriale.

Dotat cu un motor de ridicare robust de 1,5 kW, HC 110 oferă o performanță de top pentru stivuirea eficientă a materialelor. Caracteristica sa distinctivă este bateria cu gel, care nu necesită întreținere, eliminând astfel nevoia de umplere periodică cu apă. Aceasta, împreună cu redresorul integrat, simplifică procesul de încărcare, permițând conectarea la orice priză standard de 230 V.

Pentru a asigura un grad ridicat de siguranță, liza cu catarg include roți cu protecție pentru picioare și o frână mecanică, care garantează stabilitatea vehiculului în timpul parcării. De asemenea, ergonomia este un aspect bine gândit, cu un mâner de ghidaj proiectat pentru a facilita împingerea și manevrarea în timpul operării.

Controlul electrohidraulic al ridicării îmbunătățește precizia poziționării furcilor, iar panoul din plexiglas transparent între cadrele de oțel nu numai că oferă protecție împotriva căderii obiectelor, dar asigură și o vedere clară în direcția de deplasare. 

Stivuitorul electric Ameise PSE 1.0, soluția inovatoare pentru manipulare eficientă

Liza cu catarg Ameise PSE 1.0 se prezintă ca o soluție inovatoare pentru manipularea eficientă a mărfurilor. Conceput pentru a maximiza productivitatea în spații interioare, acest model reprezintă alegerea ideală pentru activități de stivuire și preluare ocazională a paleților.

Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale stivuitorului Ameise PSE 1.0 este motorul său puternic de 2 kW, care îi permite să ridice cu ușurință sarcini de până la 1.000 kg. Această capacitate robustă, combinată cu posibilitatea de a atinge înălțimi de până la 3.300 mm, îl face extrem de versatil și adaptabil la diverse nevoi logistice.

Designul ergonomic al utilajului este un alt punct forte pentru o liză preț. Mânerul lung, montat lateral, asigură o manevrare confortabilă și sigură. Toate funcțiile esențiale de deplasare și ridicare sunt accesibile printr-un mâner ușor de utilizat, care poate fi operat cu ambele mâini. Astfel, operatorii pot lucra cu o eficiență sporită, având toate controalele necesare la îndemână.

Siguranța este de asemenea o prioritate pentru Ameise PSE 1.0. Echipat cu un panou din plexiglas amplasat în fața catargului, stivuitorul protejează operatorul de potențiale accidente. Agilitatea și dimensiunile compacte ale utilajului îl fac ideal pentru manevrare în spații restrânse, oferind în același timp un nivel înalt de siguranță, datorită gardei la sol reduse.

Bateria cu gel fără întreținere este un atu major, eliminând necesitatea alimentării regulate cu apă și permițând încărcarea simplă la orice priză de 230 V. Aceasta asigură o disponibilitate constantă a utilajului, esențială pentru fluxul continuu de muncă.

Liza cu catarg Ameise PSE 1.0 nu este doar un echipament eficient pentru ridicarea și stivuirea mărfurilor, ci și un partener de încredere în menținerea unui mediu de lucru sigur și productiv. Cu suportul extins oferit de Jungheinrich, companiile pot conta pe un serviciu fiabil și o aprovizionare rapidă cu piese de schimb. Acest utilaj reprezintă o investiție inteligentă pentru orice afacere care dorește să își optimizeze operațiunile de depozitare.

Gabriela Lazar

Learn More →