Vine aniversarea celui mic și nu știi cum să-l surprinzi? Top 5 idei pe care trebuie să le iei în calcul pentru a-i face ziua memorabilă

Vine aniversarea celui mic și nu știi cum să-l surprinzi? Top 5 idei pe care trebuie să le iei în calcul pentru a-i face ziua memorabilă

Fotografie de la RDNE Stock project pe Pexels.com

Ziua de naștere a copilului tău este, de departe, cel mai important eveniment din an, când prin modul în care îl sărbătorești, îi poate crea celui mic amintiri de neuitat. Dacă se apropie aniversarea lui și nu știi încă ce poți să-i oferi în dar, în acest articol, îți vom oferi câteva idei care, cu siguranță, te vor ajuta. 

Iată câteva sugestii de cadouri pentru copilul tău:

1. Organizează-i ziua de naștere la un loc de joacă pentru copii, alături de toți prietenii lui

Unul dintre cele mai potrivite cadouri care, cu siguranță, îl va surprinde extrem de mult și va fi exact pe gustul său este organizarea unei petreceri surpriză la un loc destinat copiilor. Aceste spații sunt concepute special pentru a-i oferi distracție și aventură celui mic, iar mulți dintre antreprenori îți oferă diferite pachete de petrecere, care includ activități precum tobogane, sărituri în trambulină și multe altele, dar și o masă cu bunătăți pentru pitici.

2. Cumpără-i jucării educative 

O altă opțiune perfectă pentru cel mic este să-i oferi  în dar jucării. Dacă nu știi exact ce îi place, poți opta pentru jucăriile educative pentru copii de la autograf.ro, unde vei găsi tot felul de produse de interes pentru orice etapă de vârstă. De asemenea, aceste lucruri îl vor ajuta să își dezvolte abilitățile cognitive, motorii și sociale, dar îl vor ține și ocupat pentru o perioadă lungă de timp. Așadar, poți alege dintr-o gamă largă de variante, de la puzzle-uri și jocuri de construcție, până la seturi de experimente științifice sau matatice, în funcție de preocupările și de pasiunile acestuia.

3. Fă o excursie la grădina zoologică

Dacă cel mic este un iubitor de animale, ar fi minunat să-l duci o zi la grădina zoologică, unde poate vedea cât mai multe specii de vietăți care, cu siguranță, îl vor fascina, iar, astfel, va rămâne cu o experiență de neuitat. Mai mult, la unele locații de acest gen, vei găsi și diferite programe speciale pentru copii, cum ar fi hrănirea animalelor sau întâlniri cu delfinii sau elefanții, de exemplu.

4. Înscrie-l la diferite programe cu activități 

Mai mult, dacă copilul tău este pasionat de artă sau știință, îl poți înscrie la un atelier de creație sau la anumite cursuri care să îi dezvolte aceste pasiuni. De asemenea, mai poți opta și pentru activități care includ gătitul, înotul sau chiar pentru o sesiune de echitație, unde își poate dezvolta un hobby pe termen lung.

5. Organizează o excursie în natură 

Nu în ultimul rând, dacă știi că cel mic iubește să stea în natură, o excursie în aer liber poate fi o alegere excelentă pentru ziua copilului tău de naștere. Așadar, poți merge într-o drumeție în pădure, la munte sau la plajă și să vă bucurați împreună de frumusețea naturii. În plus, poți organiza chiar și un picnic sau un grătar, pentru a face ziua cât mai perfectă.

În concluzie, poți opta pentru una dintre opțiunile prezentate mai sus pentru a-i face aniversarea perfectă celui mic. Copilul tău ce își dorește  de ziua lui de naștere?

Gabriela Lazar

Learn More →