Pentru evenimente de catering și street food produsele de la snick-ambalaje.ro vă sunt necesare

Felul în care sunt ambalate produsele alimentare nu poate lăsa pe nimeni indiferent, deoarece acestea sunt perisabile. Dacă vorbim și de transport pe diverse distanțe, sigur că orice client este preocupat ca meniurile să ajungă cu bine la destinație.

Evenimentele de catering și street food implică un număr mai mare de persoane, venite să se bucure de o degustare în aer liber. La acest tip de întâlniri este nevoie de ambalaje de unică folosință, care nu au nevoie de spălare ulterioară. Snick Ambalaje are alternative reușite.

Boluri de carton de unică folosință

Evenimentele de catering și street food au început să ia amploare în ultima vreme, odată cu încălzirea vremii. Acestea implică o organizare impecabilă, dar se pune și problema degustărilor de produse în aer liber. Pentru că vesela și tacâmurile obișnuite nu ar face față, Snick Ambalaje propune alternativa de boluri carton, fie ele natur, albe sau negre. Acestea pot fi utilizate cu sau fără capac și se potrivesc mai multor feluri de mâncare servite. în special a celor calde de tip supă sau ciorbă.

Pe de altă parte, bolurile de carton pot fi folosite și pentru transportul alimentelor pe distanțe mai lungi, la evenimente care au nevoie de servicii de catering. Ușor de transportat și de folosit, bolurile de carton au calitatea că pot fi imprimate cu logo-ul afacerii sau cu diverse alte informații personalizate sau de tip nutrițional.

Caracteristici importante ale bolurilor de carton

La organizarea evenimentelor în aer liber nu se poate știi niciodată cam câte persoane urmează să participe. Este bine ca firma care organizează evenimentul respectiv să estimeze din timp acest lucru și să apeleze la Snick Ambalaje pentru o comandă reușită.

Furnizorul Snick Ambalaje pune la dispoziția clienților un stoc diversificat de ambalaje de acest fel, inclusiv boluri în diverse forme sau mărimi, prevăzute cu capace de protecție, care pot fi achiziționate și separat.

Acestea sunt realizate din materiale prietenoase cu mediul înconjurător și pot fi, ulterior, reciclate. Printre alte caracteristici esențiale de menționat se numără și rezistența la variațiile de temperatură suportate. Au dimensiuni încăpătoare și se pot combina în diverse variante, pentru a arăta bine și din punct de vedere estetic. Mai mult, se poate comanda și o sacoșă de mostre gratuite, pentru testare.

Calitatea ambalajelor este importantă

De la Snick Ambalaje se pot comanda și alte tipuri de ambalaje versatile care pot fi folosite într-o gamă largă de domenii. De la pizzerii și rotiserii, cofetării, gelaterii, baruri și cafenele până la produse de igienă și curățenie pentru industria HoReCa, Snick Ambalaje onorează comenzile cu profesionalism.

Se pot comanda de aici pahare, tacâmuri, platouri, paletine, cutii pentru pizza, conuri pentru cartofi prăjiți și multe altele. De asemenea, sacoșe de hârtie cu mâner pentru transportul meniurilor. Nu în ultimul rând cutii pentru prăjituri și torturi. Toate acestea pot fi personalizate la cerere.

Detalii și comenzi se fac pe pagina oficială, snick-ambalaje.com.

Contact: comenzi@snick-ambalaje.com

stirihot.ro

Learn More →