Un colt de rai este casa ta

Un colt de rai este casa ta

Cand te intorci acasa dupa o zi obositoare la serviciu, iti doresti sa gasesti acel colt unde sa te poti relaxa si sa simti confortul necesar pentru a-ti incarca bateriile. Sunt foarte multe persoane care au renuntat sa mai locuiasca in oras si au preferat linistea oferita de zonele din afara acestuia. In ziua de astazi, te poti bucura de linistea unei zone mai indepartate de tumultul orasului, dar, in acelasi timp, sa ai si confortul oferit de o locuinta din centrul orasului.

Daca si tu faci parte din aceasta categorie de oameni, care isi doresc sa schimbe peisajul complet cand ajung acasa, si planuiesti sa iti cumperi o noua locuinta, acest articol te poate ajuta.  

Cele mai populare zone

Asa cum a fost mentionat anterior, vrei sa nu fie in oras dar nici foarte departe, pentru a putea sa te deplasezi cu usurinta oriunde si pentru a avea acces la toate beneficiile unei zone urbane (magazine, scoli, gradinite, farmacii etc). Cele mai populare zone, in acest sens, sunt orase precum Otopeni, Corbeanca sau Tunari. In aceste zone, si nu numai aici, multi dezvoltatori au ridicat cartiere rezidentiale de blocuri de locuinte si de vile care sunt impresionante chiar si privite de la distanta.

Aceste cartiere par izolate de agitatia Bucurestiului, dar o data ce ai patruns pe aleile acestora, descoperi ca nu are cum sa iti lipseasca ceva. Sunt ca niste orasele in inima altui oras. Designul caselor si al blocurilor este foarte placut si te face sa te astepti la  rafinament si eleganta in ceea ce priveste interiorul lor.

Ce este deosebit?

Dezvoltatorii au profitat de tot ce le putea oferi peisajul zonei respective. Nu au construit haotic, distrugand frumusetea naturii, ci au reusit sa integreze acele elemente in designul exterior al proprietatilor. In zonele in care poate nu a existat o iesire spre lac sau spre padure, au reusit cu ajutorul designeri-lor de exterior sa creeze spatii verzi care sa ofere proprietarilor sau viitorilor proprietari acel contact cu natura care este atat de benefic pentru oameni.

Cand vine vorba despre aspectul caselor, acestea, indiferent daca sunt cu un singur nivel sau mai multe, au un aspect placut si nu dau acea senzatie de ,,prea mult”. Gradinile acestor case, ofera intimitatea dorita de oricine in propria curte. Interioarele nu te vor dezamagi. Chiar daca alegi sa vizionezi o vila sau un apartament, ai sa te poti bucura de spatii mari, luminoase si aerisite.

De regula aceste locuinte se pot achizitiona direct utilate cu tot ce este necesar intr-o bucatarie sau intr-o baie. Poti avea optiunea sa gasesti case de vanzare Otopeni, mobilate complet sau semimobilate, in functie de preferinte.   

Alte beneficii

Aceste cartiere sunt in continua dezvoltare. De cele mai multe ori, proiectele acestora includ construirea de spatii verzi in incinta cartierului, locuri de joaca, spatii de recreere (piscine, sali de fitness etc), gradinite sau centre after school, farmacii si cabinete medicale. Astfel, atunci cand ajungi acasa, te poti bucura de tot ce ai nevoie, atat in locuinta ta cat si in exteriorul acesteia, fara sa te deplasezi prea departe. 

Gabriela Lazar

Learn More →