Top 3 achiziții SMART pentru baia ta

Top 3 achiziții SMART pentru baia ta

Baia poate fi locul de relaxare pentru tine, locul unde te răsfeți cu băutura preferată lângă, unde te aranjezi și te pregătești pentru diferite evenimente sau doar pentru o zi normală la muncă, unde aplici multe creme și scruburi, pentru a avea o piele hidratată și frumos mirositoare. Mai exact, baia este locul unde ai grijă de tine, de corpul tău și uneori chiar si de mintea ta, motiv pentru care este important să fie echipată corespunzător și să fie funcțională din toate punctele de vedere.

Află care sunt lucrurile care merită achiziționate pentru baia ta:

  1. Oglinda cu iluminare led

Oglinzile cu iluminare led sunt des întâlnite în băile moderne, având un design minimalist, dar foarte fresh. Astfel, acestea oferă băii tale un aer actual, dar vin și cu câteva funcții foarte inteligente, pe care nu le găsești la oglinzile normale. Mai exact, au funcția de dezaburire, care este foarte utilă după un duș cald, când ai nevoie să folosești oglinda, dar nu te poți vedea în ea, iar pe lângă această funcție mai are și iluminare led. Lumina produsă de aceste oglinzi este plăcută și te poate ajuta foarte mult în momentul în care vrei să te machiezi și poate este noros afară sau întuneric, iar lumina de la bec nu este cea de care ai nevoie. Astfel, pentru un aspect contemporan și facilități în plus, alege o astfel de oglindă cu iluminare led și, cu siguranță, va aduce un plus băii tale.

  1. Plantele

Rolul pe care îl au plantele în baie și în orice încăpere este acela de a înfrumuseța locul în care se află. Mai exact acestea au un rol estetic, aducând un aer natural unei încăperi. Plantele pot arăta nemaipomenit într-o baie amenajată modern, minimalist, fiind o pată de culoare și un punct care atrage privirile. Mai ales dacă optezi pentru niște culori deschise, cum ar fi crem sau maro si, poate, adaugi și o scară de lemn pe care să pui neglijent câteva prosoape, o plantă va merge nemaipomenit într-un astfel de context. În spațiul destinat băii poți opta pentru plante artificiale, care vor rezista și nu vor necesita deloc îngrijire, dar există posibilitatea să adaugi în baie și anumite plante naturale. Printre plantele care rezistă în condițiile oferită de o baie sunt bambusul, care are nevoie de multă umiditate și nu suportă lumina directă, fiind perfectă pentru o astfel de încăpere, crinul păcii, fiind tot o planta ce necesită umiditate și chlorophytum, care este foarte ușor de îngrijit.

  1. Rigole pentru duș

O baie este foarte important să arate bine, să te încânte vizual și să-ți facă plăcere să petreci timp pentru relaxare și îngrijire acolo, însă este la fel de important ca aceasta să fie funcțională și să nu ai tot felul de probleme cu scurgerea sau alte lucruri de acest fel. În ceea ce privește scurgerea apei din interiorul dușului, este recomandat să vezi aici rigolele pentru duș de la Promokasa.ro, care își fac treaba nemaipomenit, se curăță ușor și nu influențează negativ design-ul băii.

Așadar, în momentul în care îți construiești sau renovezi baia este recomandat să fii atentă atât la partea estetică, cât și la partea care ține de funcționalitatea ei, să te informezi și să alegi opțiunile cele mai potrivite pentru tine.

Sursa foto: pexels.com

Gabriela Lazar

Learn More →