Scurt ghid pentru alegerea celui mai bun hotel din Constanța

Mulți oameni se plâng că unul dintre principalele puncte cu care turismul intern pierde în fața turismului extern, sunt prețurile umflate și o discrepanță între sumele cheltuite și nivelul serviciilor. Dar dacă știi câteva trucuri simple și ții cont de un ghid pentru alegerea celui mai bun hotel Constanța, o vacanță la malul mării în România poate fi totuși mai ieftină și mai mulțumitoare decât în alte stațiuni din străinătate.

Pentru o vacanță ieftină, alege un hotel departe de plaja emblematică, unde infrastructura este mai puțin dezvoltată, dar marea este mai curată și plajele mai pustii. Vei fi nevoit să cauți cafenele și restaurante pentru localnici, departe de plajele amenajate ale Constanței. Dacă alegi o vacanță ieftină, nu vei beneficia de cel mai bun hotel Constanța.

Clasificarea celor mai bune hoteluri din Constanța

Poți decide ce hotel bun să rezervi, cântărind mai mulți factori. De exemplu, te poți uita la locație, preț, echipamentul sau tehnologia hotelieră. Cu toate acestea, o mare parte din această decizie trebuie să se bazeze pe serviciile și experiența foștilor clienți. 

Având în vedere acest lucru, poți ține cont de numărul stelelor hotelului, care îți pot influența decizia de alegere. Fiecare hotel îți oferă informații despre facilitățile pe care le oferă. 

Un număr de stele mai mare, înseamnă că este un hotel bun și oferă o experiență mai bună. Poți lua în considerare acest lucru atunci când vrei să alegi cel mai bun hotel Constanța, dar ținând cont și de preț.

Cel mai bun hotel de 3 stele

Pentru ca un hotel să obțină statutul de 3 stele, conducerea acestuia se concentrează pe furnizarea de servicii cuprinzătoare. Pe lângă camerele de hotel mai mari, cu facilități de calitate, hotelul de 3 stele oferă servicii și facilități suplimentare, inclusiv un centru de fitness, piscină, restaurant în interiorul hotelului, Wi-Fi și săli de întâlnire pentru clienții de afaceri. Multe hoteluri Mamaia Nord fac parte dintr-un lanț consacrat, binecunoscut.

Cel mai bun hotel de 4 stele

Un hotel de 4 stele înseamnă să primești servicii de o calitate excelentă.Camerele hotelului trebuie să fie mari, spaţioase, bine mobilate si dotate cu multe facilități. În astfel de hoteluri au fost făcute investiții semnificative în tehnologia hotelieră, iar serviciul pentru clienți este o prioritate de vârf. Restaurantul din incintă oferă o experiență culinară foarte rafinată, iar facilitățile și serviciile nu sunt suplimentare așa cum se întâmplă la hotelurilor de 3 stele, ci sunt incluse în preț.

Experimentează Eleganța și Confortul Lângă Marea Neagră

Cel mai bun hotel de 5 stele

5 stele este ratingul acordat celor mai bune hoteluri din lume și evident din Constanța. Hotelurile de 5 stele din Constanța sunt luxoase și oferă camere spațioase, cu cele mai bune dotări. 

Curățenia și serviciul pentru clienți sunt la cel mai înalt standard, iar sălile de sport, piscinele, restaurantele și barurile din incinta hotelului sunt, de asemenea, excepționale. Deseori sunt create cu cel mai bun design, și unele dintre ele, sunt clădiri unice.

Hotelul are piscine interioare și exterioare de diferite dimensiuni. În complexul SPA, există maeștri calificați pricepuți care vor acorda o atenție sensibilă fiecărui oaspete și vor selecta programul potrivit. De asemenea, hotelul oferă totul pentru a rămâne în formă. Pe lângă sala de fitness, hotelul are facilități sportive în aer liber și închirieri de biciclete și scutere.

Cel mai bun hotel de 5 stele din Constanța are propria plajă cu nisip, la 5 minute de mers pe jos de hotel. Părinții vor aprecia intrarea ușor în pantă în apă. Plaja este dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, un bar, food trucks, un loc de sport și de joacă pentru copii.

Cel mai bun hotel pentru familii cu copii

Un astfel de hotel este excelent pentru familii și oferă tot ce ți-ai putea dori pentru o vacanță de familie. Cel mai bun hotel Constanța pentru familii cu copii, include un loc de joacă, o piscină pentru copii și cluburi pentru copii. Dar acest hotel are și multe de oferit părinților, cum ar fi  o cafenea, paturi de relaxare și mâncare de calitate excelentă. 

Ceea ce te poate surprinde cel mai mult este calitatea excelentă, varietatea și prezentarea mâncărurilor. Pentru un astfel de hotel raportul preț/calitate este excelent. Dar există și o mulțime de cartofi prăjiți, înghețată și deserturi pentru copii.

Cel mai bun hotel pe plajă

Dacă dorești să stai în cel mai bun hotel de pe plajă, aici te vei simți cel mai confortabil.  Camerele sunt confortabile, nu foarte mari, dar totuși aerisite și frumoase. Mai mult decât atât, la cel mai bun hotel de pe plajă, poți alege o ofertă all-inclusive. 

Restaurantul principal al hotelului de cele mai multe ori, oferă o selecție bogată de preparate calde și reci din bucătăria locală și europeană, gustări ușoare, sucuri, produse lactate, băuturi calde, fructe, precum și produse de patiserie proaspete, produse de cofetărie și deserturi de casă. Fanii alimentelor sănătoase vor fi plăcut surprinși de varietatea de meniuri din legume, pentru cei care țin diete și post. 

All Inclusive Mamaia și Ultra All Inclusive din Constanța este reprezentat de o serie de hoteluri de la Marea Neagră. Site-ul oficial al fiecărui hotel conține cele mai bune informații despre prețurile curente, un calculator pentru calcularea costului sejurului, o evaluare bazată pe recenzii ale turiștilor, informații detaliate despre hotel, infrastructură și numărul de camere.

Echipamente sanitare și servicii la cel mai bun hotel din Constanța

Cel mai bun hotel de 4-5 stele deține camera cu băi proprii, în care vei găsi produse de igienă personală, un uscător de păr, prosoape de baie, iar la cele de 5 stele, halate de baie și papuci. Cel mai bun hotel din Constanța trebuie să dețină o sală de conferinţe sau centru de afaceri dotat cu tehnică modernă, piscină cu saună, un cabinet medical, un salon de înfrumusețare, o cafenea, un restaurant modern, bar și un club de noapte. De asemenea, poate include și câteva chioșculețe sau magazine de mici dimensiuni. 

Facilitățile și serviciile celui mai bun hotel din Constanța includ curățenia camerei, pregătirea camerei seara la hotelul de 5 stele, spălătorie, lustruirea pantofilor, schimb valutar non-stop, parcare și livrarea mașinii. Cel mai bun hotel Constanța oferă și un seif pentru lucrurile de valoare.

Alegerea celui mai bun hotel din Constanța trebuie făcută minuțios, pentru a beneficia de cel mai real confort. 

Gabriela Lazar

Learn More →