Top 5 piese de toamnă pentru garderoba ta care vor fi mereu actuale

Top 5 piese de toamnă pentru garderoba ta care vor fi mereu actuale

La trecerea de la sezonul cald la cel rece schimbarea garderobei devine inevitabilă. Temperaturile scad, zilele devin mai scurte, iar vremea devine mai capricioasă și este necesar să fie scoase la înaintare hainele groase. Există totuși câteva piese de bază care vor rămâne mereu actuale în garderoba ta de toamnă, indiferent de trendurile modei care se schimbă de la un sezon la altul.

Vezi aici care sunt cele  5 piese de toamnă pe care merită să le ai în garderobă mereu

Paltonul clasic

Un palton de calitate este un element esențial în garderoba de toamnă. Alege un palton cu o croială clasică, cum ar fi unul drept sau cu o talie marcată, într-o culoare neutră, precum negru, gri sau camel. Această piesă versatilă se potrivește atât cu ținute elegante, cât și cu cele casual, fiind foarte practic indiferent de stilul de viață.

Botinele sau bocancii

Cu condițiile meteorologice instabile specifice toamnei, o pereche de bocanci sau o pereche de botine sunt considerați un must-have. Aceștia pot fi purtați atât cu blugi, cât și cu fuste sau rochii, oferindu-ți confortul termic de care ai nevoie. Optează pentru o pereche într-o nuanță de maro sau negru, pentru a îi putea asorta la cât mai multe ținute. Iar dacă stilul tău este ceva mai elegant, intră și descoperă colecția de botine cu toc de la Modlet, ideale pentru cele mai chic ținute de toamnă.

Jeanșii și gecile din denim

Blugii sunt mereu la modă și pot fi purtați în orice anotimp, dar toamna aceștia sunt cu adevărat indispensabili. Optează pentru o pereche de blugi de bună calitate, care să îți asigure confortul și să îți complimenteze silueta. Poți să îi asortezi cu o simplă bluză și o pereche de ghete pentru un look casual sau cu o cămașă și pantofi cu toc pentru o ținută mai elegantă. Pe lângă asta, în zilele mai blânde de toamnă s-ar putea să-ți fie la îndemână și o geacă din același material ca jeanșii, pentru o ținută întreagă din denim.

Puloverele tricotate

Toamna este momentul perfect pentru a-ți scoate la înaintare puloverele tricotate. Acestea sunt nu doar confortabile, ci și extrem de practice în multe ținute. Poți alege un pulover supradimensionat pentru un look relaxat și cozy, sau unul ajustat pe corp pentru un aspect sofisticat și clasic. Culorile potrivite sezonului ar fi: mov prună, verdele smarald sau portocaliu arămiu.

Şalul sau fularul

Cu temperaturile care scad, un şal sau un fular devine o necesitate. Aceste accesorii nu doar că îți mențin gâtul cald, ci și adaugă un plus de stil ținutelor tale. Poți opta pentru un fular gros și texturat pentru a-ți completa un outfit casual sau pentru un șal subțire și elegant pentru a-ți aduce o notă sofisticată ținutelor elegante de birou.

Așadar, aceste cinci piese de toamnă sunt esențiale pentru o garderobă actuală și funcțională în sezonul rece. Cu un palton clasic, piese din denim, pulovere tricotate, șaluri sau fulare și botine sau bocanci, vei fi pregătită să faci față cu stil oricăror provocări pe care toamna le aduce. 

Sursă foto: unsplash.com

Gabriela Lazar

Learn More →