Mobilitate si mentinere a igienei printr-un produs de exceptie – chiuveta mobila

Mobilitate si mentinere a igienei printr-un produs de exceptie - chiuveta mobila

In achizitionarea unei locuinte sau cabane de vacanta, bucataria si baia sunt cele mai frecventate zone de interes si astfel, dotarile trebuie sa fie dintre cele mai calitative si sa ofere confortul dorit. Chiuveta mobila de calitate este o achizitie foarte buna, iar spatiul in care o montam trebuie sa fie bine delimiat (daca ne referim la cel interior).

Acest tip de chiuveta este foarte benefica si micilor afaceri care nu beneficiaza de o sursa de apa dar care au nevoie de aceasta pentru a-si desfasura activitatea. Saloanele de infrumusetare, cabinetele medicale stomatologice sau alte afaceri mici pot folosi acest tip de chiuveta care este eficienta si utila.

Pe langa micile afaceri care pot fi dotate cu aceste chiuvete mobile de calitate, spatiile deschise cum ar fi gratarele sau terasele pot folosi cu incredere acest tip de dotare acolo unde racordarea la o sursa de apa este imposibila. Acest instrument ne va ajuta atat in igenizarea corecta a mainilor cat si in asigurarea spalarii corecte a alimentelor pe care le gatim.

Unde amplasam o chiuveta mobila de calitate?

O chiuveta mobila de calitate se poate aseza in orice spatiu de lucru fara racordare la apa sau canalizare. Ea poate fi achizitionata pe diferite culori si marimi, pot fi asortate cu incaperea in care urmeaza a fi montata pentru un design placut. Pot fi accesorizate cu spatiu pentru sapun, hartie igienica sau pentru produse cosmetic.

Aceste instrumente prezinta un avantaj pentru spatiile inguste, acolo unde nu putem monta suporturi pentru produsele cosmetice sau infrumusetare deoarece creeaza mici si eficiente spatii de depozitare. Acestea pot fi utilizate si pentru vesela abia spalata. Chiuveta mobila dotata cu suport pentru sapun si alte produse poate fi mutata in orice spatiu, oricat de mic iar in acest fel camera nu este micsorata.

Amplasarea unei chiuvete mobile s-a dovedit a fi benefica pentru persoanele cu dizabilitati, eficienta in igiena personala a acestora. Ea poate fi amplasata chiar in camera acestor persoane langa pat, astfel spalarea mainilor nu mai este o problema. Clientii care sunt in cautarea acestor chiuvete mobile sunt din ce in ce mai multi, deoarece aceasta si-a dovedit eficacitatea, usor de amplasat si folosit in orice spatiu si amplasament.

Mobilitate crescuta atat in gestionare cat si in utilizare

In toate domeniile de activitate este recomandata aceasta chiuveta deoarece asigura igiena mainilor pentru tot personalul, indiferent de tipul de activitate. Posibilitatea de amplasare a acestei chiuvete oriunde este un beneficiu atunci cand dorim sa gatim vara anumite mancaruri iar spalatul fructelor si legumelor este dificil.

Montam o chiuveta mobila in aer liber si problema cu spalatul este rezolvata, chiar daca nu avem o sursa stabila de apa in perimetrul in care ne desfasuram activitatea. Afacerile cu mancare preparate in rulote special dotate cu bucatarii performante pot fi dotate cu chiuvete mobile, acestea fiind prevazute cu recipiente pentru apa curata respectiv, menajera. Este bine de stiut faptul ca la achizitionarea unei chiuvete mobile beneficiezi de tot confortul dorit iar amplasarea se poate face oriunde ai nevoie, fie ca este acasa sau intr-un loc de vacanta.

Gabriela Lazar

Learn More →